Ystäväkirja Ystäväkirja

Kyselimme kirjaston ystäviltä kuulumisia Ystäväkirjaan.

Ystäväkirjaan kirjoittaa nyt

Rene Kavander

Rene oli kaveriporukkansa paras pakasteranskalaisten lämmittäjä ja siihen ne kokkailutaidot päättyivätkin. Hänen tavoitteenaan oli oppia kokkaamaan terveellistä ruokaa. Se sai hänet osallistumaan television Katastrofikokki-ohjelmaan ja - voitto tuli! 

MRene Kavanderinä olen:
Rene Kavander

Paras lukemani kirja:
Terry Pratchettin Vapaat pikkumiehet

Paras katsomani elokuva:
Donnie Darko

Paras kuuntelemani levy:
Onpas vaikea kysymys :D varmaankin Stick To Your Guns -bändin Diamond-levy.

Inhoan:
Rasisteja

Tykkään:
Musiikista, keikoista, ystävistä, nukkumisesta ja syömisestä.

Pahin mokani:
Voi tän laskea mokaksikin tavallaan...varmaan taisin olla 4-5 v. ja olin äidin kanssa päiväunilla ja pahin mahdollinen kakkahätä yllätti. En uskaltanu avata huoneen ovea ettei äiti heräis ni keksin hyvän jutun että kakkaan matolle ja syytän siitä sen aikasta meidän koiraa. Noh, äiti heräs ja kysy sit samantien miks oot Rene paskonu matolle ja yritin siinä sit naama punasena syyttää koiraa, ja siihen äiti tokas vaan, että "Rene kultapieni, ei se oo voinu olla koira kun ovi on ollu kokoajan kiinni ja koira on toisella puolella".Ei menny ihan suunnitelmien mukaan se keissi :D

Nukkumaanmenoaikani:
Työn takia aika vaihteleva mutta 23-06.

Sana tai lause, jota toistelen usein:
Sama tai sit et asia kunnossa.

Terveisiä faneille:
Pitäkää itsestänne hyvä huoli ja koittakaa olla kilttejä toisillenne :) pitäkää toistenne puolia ja seiskää ystävienne vieressä tilanteesta riippumatta!

Haastan Ystäväkirjaan:
Kenet vaan :D

Kiitos, Rene!

Suositukset

493841
Vuosi: 2002
Aineistolaji: DVD
754640
Tekijä: Pratchett, Terry
Vuosi: 2005
Aineistolaji: Kirja

Ystäväkirjassa jo

1-10 / 68

Rene oli kaveriporukkansa paras pakasteranskalaisten lämmittäjä ja siihen ne kokkailutaidot päättyivätkin. Hänen tavoitteenaan oli oppia kokkaamaan terveellistä ruokaa. Se sai hänet osallistumaan television Katastrofikokki-ohjelmaan ja - voitto tuli! 

Koko Suomi tuntee Miran! Olympiamitalinyrkkeilijämme asuu Nokialla. Hän haastaa meidät nauttimaan liikunnasta!

Olli on pelisuunnittelija ja -ohjelmoija. Paraikaa hän on mukana suunnittelemassa kirjailija H.P. Lovecraftin maailmaan pohjautuvaa peliä "Tesla vs. Lovecraft".

Maria on suomenruotsalainen fantasiakirjailija ja freelancetoimittaja. Hän sai Finlandia Junior -palkinnon kirjastaan Maresi: Punaisen luostarin kronikoita. Nu kan du praktisera din svenska, nämligen Marias svar är på svenska, som är vårt andra inhemska språk.

Nadjan esikoisteos, nuortenromaani Rambo, voitti vuoden 2015 Finlandia Junior -palkinnon. Siitä on tehty näytelmä. Nadjan toinen ammatti on toimintaterapeutti.

Mari on kirjastonhoitaja ja lastenkirjailija. Hänen uusin kirjansa kertoo Emmasta, jonka salainen toive on saada perhe.

Mike on kirjoittanut nuorten ja aikuisten romaaneja, näytelmiä ja roolipeliteoksia. Roolipelitapahtuma Ropecon on lahjoittanut hänelle Kultainen lohikäärme -elämäntyöpalkinnon. 

Elina Rouhiainen kirjoittaa viimeistä osaa jännittävään ja romanttiseen Susiraja-sarjaansa. Kirjoittamisen välissä hän vastasi kysymyksiimme ja saimme hänestä uuden Ystävän.

Satu on esikoiskirjailija, jonka nuortenkirja vie aikamatkalle 1930-luvun Suomeen. 

Salla on tamperelainen nuortenkirjailija, suomentaja, käsikirjoittaja ja kirjallisuuskriitikko. Sallan Lumikki Anderssonista kertovan kolmiosaisen sarjan käännösoikeudet on myyty 46 maahan.