Suosituksia aiheittain

Valitsemasi aihe

1-6 / 6

Luontoon lapsen kanssa!

Jokaiselle tekee hyvää jättää välillä sisäleikit ja ruudut kotiin ja lähteä lähiluontoon leikkimään, liikkumaan ja seikkailemaan. Luontoretkelle ei tarvita mukaan leluja, luonnosta löytyy kaikkea hauskaa. Nappaa mukaan sopivimmat kirjavinkit luontoretkelle täältä.

Teemat: Lapset
Luotu: 28.4.2021

Puuhaillaan yhdessä!

Lapsista on hauskaa puuhailla yhdessä vanhempien kanssa. Kesällä siihen on yleensä kosolti aikaa ja mahdollisuuksia. Täältä vinkit hauskimpiin puuhiin, joita voi harrastaa yhdessä koko perheen kanssa!

Teemat: Lapset
Luotu: 30.5.2018

Loruleikkejä vauvalle

Jo ihan pienelle vauvalle voi ja kannattaa lorutella.

Teemat: Lapset
Luotu: 13.9.2017

Askartele lapsen kanssa kierrättäen

Heitämme päivittäin roskiin tavaraa, joka on jo täyttänyt tarkoituksensa. Tarkoitus on voinut olla elintarvikkeiden säilytys tai särkyvän tavaran suojaaminen. Nämä roskat voivat olla aarre, joita käyttämällä haastamme mielikuvituksen keksimään uuden tarkoituksen vanhoille vanukaspurkeille, paperihylsyille, pahvilaatikoille ja monelle muulle pois heitettävälle materiaalille.

Teemat: Lapset
Luotu: 14.11.2014

Mekkoja, majoja ja muita taideteoksia

Nyt sotketaan sormet maaliin, kaivetaan paperit, sakset ja kankaat esiin. Pihalla tai verstaalla voi nikkaroida vaikka lintulaudan talvea varten. Syyspäivien iloksi pystytetään ihana maja!

Teemat: Lapset
Luotu: 21.8.2012

Liikuntaleikkejä lapsille

Kirjastosta saa paljon kivoja vinkkejä lasten ja aikuisten yhteisiin liikuntahetkiin. Kurkista ehdotuksia erilaisiin sisä- ja ulkoleikkeihin, joiden parissa aika kuluu rattoisasti!

Teemat: Lapset
Luotu: 4.1.2012