Hakutulos

,Nouseva ,Laskevasti

Lajittele:

Relevanssi Julkaisuvuosi Tekijä Teos
1-20 / 177
Valinta
4479683
Kirja:Poeteka : revistë letrare dhe kulturore. 51:2019 Kirja
Vuosi: 2019
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: [Tirana] : Ministria e Kulturës, 2019
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4553015
Kirja:Shtatëmbëdhjetë tregime dhe një përrallë:2019:Botimi i parë. Kirja
Tekijä: Abedini, Ibrahim, kirjoittaja
Vuosi: 2019
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Painos: Botimi i parë.
Kustantaja: Prishtinë : Shtypshkronja Printing Press, 2019
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4302697
Kirja:50 përrallat më të bukura : një përzgjedhje e përrallave të Andersenit, të Vëllezërve Grim dhe të Sharl Perrosë:2018 Kirja
Vuosi: 2018
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tirana : Aeditions, [2018]
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4397996
Kirja:Lutje detit:2018 Kirja
Tekijä: Hosseini, Khaled, kirjoittaja
Vuosi: 2018
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Omsca-1, 2018
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4458637
Kirja:Mortina dhe kushëriri i tmerrshëm:2018 Kirja
Tekijä: Cantini, Barbara, kirjoittaja, taiteilija
Vuosi: 2018
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Dituria, [2018]
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4476044
Kirja:Dushkaja : roman:2018 Kirja
Tekijä: Buxhovi, Jusuf, kirjoittaja
Vuosi: 2018
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Prishtinë : Faik Konica, 2018
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4207645
Kirja:Femrat : roman:2017 Kirja
Tekijä: Bukowski, Charles, kirjoittaja
Vuosi: 2017
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Pegi, [2017]
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4207646
Kirja:Pas teje : roman:2017 Kirja
Tekijä: Moyes, Jojo, kirjoittaja
Vuosi: 2017
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Uegen, 2017
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4207648
Kirja:Posta:2017 Kirja
Tekijä: Bukowski, Charles, kirjoittaja
Vuosi: 2017
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: [Tiranë] : Pegi, [2017] : ©2017
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4207673
Kirja:Nils Holgersoni : udhëtimi i mrekullueshëm i Nils Holgersonit nëpër Suedi:2017 Kirja
Tekijä: Lagerlöf, Selma, kirjoittaja
Vuosi: 2017
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Albas, [2017]
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4207674
Kirja:Ronja vajza e kacakut:2017 Kirja
Tekijä: Lindgren, Astrid, kirjoittaja
Vuosi: 2017
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Botimet IDK/Linus, 2017
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4302699
Kirja:Aurora dhe fustani shumëngjyrësh:2017 Kirja
Tekijä: Toçe, Denata, kirjoittaja
Vuosi: 2017
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Albas, [2017]
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
3962746
Kirja:Kur vetëtin çiftelia:2016 Kirja
Tekijä: Berki, Silvana, kirjoittaja
Vuosi: 2016
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Botimet Toena, 2016
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
3962950
Kirja:Gjuha më e vështirë në botë : antologji e poezisë moderne finlandeze:2016 Kirja
Tekijä: Kiviniemi, Erkki, kirjoittaja
Vuosi: 2016
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Botimet Toena, 2016
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4005013
Kirja:Rritu princeshë:2016 Kirja
Tekijä: Gurguri, Hamit, kirjoittaja
Vuosi: 2016
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Gislaved : Erik Hans, 2016
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4174507
Kirja:Foleja : roman për fëmijë:2016 Kirja
Tekijä: Fetahaj, Jonuz, kirjoittaja
Vuosi: 2016
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Prishtinë : URA, 2016
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
4174508
Kirja:Një dashuri për Kamilën:2016 Kirja
Tekijä: Albertazzi, Ferdinando, kirjoittaja
Vuosi: 2016
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Pegi, [2016] : ©2016
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
3991587
Kirja:Superarratisja e babagjyshit:2015 Kirja
Tekijä: Walliams, David, kirjoittaja
Vuosi: 2015
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Botart, 2015
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
3991703
Kirja:Gurskalitësi : roman:2015 Kirja
Tekijä: Läckberg, Camilla, kirjoittaja
Vuosi: 2015
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : Botimet Dudaj, 2015
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Valinta
3738108
Kirja:Një udhëtim i rrezikshëm : roman përallë për fëmijë:2014 Kirja
Tekijä: Dedja, Bedri, kirjoittaja
Vuosi: 2014
Kieli: albania
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Tiranë : SHBLSH e Re, © 2014
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...