Teostiedot

HUOM!
Varauksen alkamis- ja päättymispäiviä ei tarvitse muuttaa. Mutta jos haluat itse muuttaa varauksen alkamis- tai päättymispäiviä, niin kirjoita päivämäärä tekstikenttään.
Teosta ei löydy.

Ohjeita

Teoksen saatavuustilat

Verkkokirjaston Teostiedot-sivulla oleva teosten saatavuustila on reaaliaikainen. Saatavuustila siis vaihtelee sitä mukaan, kuinka teoksia lainataan, palautetaan tai varataan.

Hankinnassa

Teos on tilattu kirjastoon. Vielä julkaisemattomia uutuusteoksia tilataan kustantajien ennakkotietojen perusteella. Kun tilattu teos saapuu kirjastoon, se luetteloidaan, muovitetaan, tarroitetaan. Tällainen käsittelyssä oleva teos näkyy verkkokirjastossa kuljetettavana-tilaisena, koska sitä kuljetetaan käsittelevien osastojen välillä.  

Hyllyssä

Hyllyssä-tila kertoo missä kirjastossa ja osastolla teos on. Hyllyssä olevaan teokseen voi tehdä varauksen verkkokirjastossa. VIP-osaston teokset eivät ole varattavia. VIP-teoksen saa lainaksi vain käymällä kirjastossa. Vipeillä on lyhyempi laina-aika, eikä niitä voi uusia verkkokirjastossa.

Lainassa

Teos on lainassa ja lähin eräpäivä näytetään Eräpäivä-kohdassa.

Kuljetettavana

Teos on kuljetettavana esimerkiksi teoksen varanneelle asiakkaalle. Uutuusteos voi olla myös kuljetettavana hankintaosastolta kirjastoon.

Ilmoitettu

Asiakkaalle on ilmoitettu noudettavana olevasta varauksesta, mutta asiakas ei ole vielä noutanut sitä kirjastosta.

2/2019

Hae lisää

Samankaltaisia teoksia

Tekijän muita teoksia