Omat tiedot

Kirjaudu sisään nähdäksesi omat tietosi
Kirjaudu kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla.

Ohjeita

Viestitoiminnot

Eräpäivämuistutus

Kaikki asiakkaat, joiden asiakastiedoissa on aktiivinen sähköpostiosoite, saavat muistutuksen lainojensa tulevasta eräpäivästä. Muistutus lähetetään 1-5 kalenteripäivää ennen eräpäivää sähköpostilla asaikkaan säätämien asetusten mukaisesti.  Muistutukset tulevat joka päivä kunnes eräpäivä on ohi tai asiakas on uusinut tai palauttanut lainansa.  Eräpäivämuistutuksia ei lähetetä tekstiviestinä. 

Eräpäivämuistutus on lisäpalvelu, joka helpottaa asiakkaan lainojen hallintaa. Kirjasto ei ole vastuussa asiakkaille lähettämiensä eräpäivämuistutusten perillemenosta. Asiakas on itse vastuussa kertyneistä myöhästymismaksuista.

Palautuspyynnöt

Palautuspyynnöt lähetetään sähköpostilla, tekstiviestillä (vain Pirkkalan asiakkaat) tai kirjeitse kirjastosta riippuen.

Varausten noutoilmoitukset

Mikäli asiakastiedoissasi on sekä matkapuhelinnumero että sähköpostiosoite, kirjasto lähettää varauksen noutoilmoituksen ensisijaisesti tekstiviestinä. Mikäli numeroa ei ole, noutoilmoitus tulee sähköpostiviestinä. Se voidaan lähettää myös postitse.

Noutoilmoitusten lähettämistapaa voit muuttaa verkkokirjastossa.

Huomaa!

Tarkista, että kirjastokortin yhteystiedoissasi on puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite, kun muutat viestiasetuksia. Järjestelmä ei tarkista onko tiedoissasi puhelinnumero tai sähköpostiosoite, vaan hyväksyy kaikki tekemäsi viestiasetukset ja kun kirjaudut uudelleen sisään, on viestiasetukset palautuneet alkuasetuksiin.

15.8.2018