Ohjeet

Ohjeita asiointiin ja kirjautumiseen

angle-left Kirjautuminen ja navigointi mobiililaitteella

Kirjautuminen mobiililaitteella

PIKI-verkkokirjasto on laitemukautuva sivusto ja sen toiminnot, sisältö ja ulkoasu ovat erilaiset ja sijaitsevat eri paikassa eri laitteissa.

Kirjautuminen mobiililaitteella

Mobiililaitteen selaimella verkkokirjaston kirjautumistoiminnot siirtyvät yläosaan Kirjaudu-painikkeeseen. Painiketta painamalla saat auki kirjautumisikkunan, jossa voit kirjoittaa kirjastokorttisi numeron ja tunnusluvun.

Uloskirjautuminen mobiililaitteella

Kun olet kirjautuneena sisään, näkyy mobiililaitteen yläosassa Kirjaudu-painikkeen tilalla Omat sivut -ikoni. Klikkaa kuvaketta ja saat näkyviin Omat sivut -listan ja samalla näkyviin tulee Uloskirjaudu-painike.

Omat tiedot -kuvake

Navigointi mobiililaitteella

tuo näkyviin navigointivalikon
palauttaa aina sivun yläosaan
painikkeella pääset kirjautumaan sisään (näkyy vain kun et ole kirjautuneena mobiilisivulle).
painikkeesta pääset Omille sivuille (lainat, varaukset jne.) Tämä painike näkyy vain kun olet kirjautunut sisään. Painikkeen takaa löytyy myös uloskirjautuminen.

Hakuohjeita

Katso lisää ohjeita teosten hakuun Hakuohjeet-sivulta.

E-aineistojen ohjeet