Ohjeet

Ohjeita asiointiin ja kirjautumiseen

Eräpäivämuistutukset

Jos kirjastokortin yhteystiedoissasi on sähköpostiosoite, saat muistutuksen lainojesi tulevasta eräpäivästä sähköpostilla. Huom! Eräpäivämuistutusta ei lähetetä tekstiviestinä.

Viestiasetukset

Voit valita muistutukset tulemaan 1 - 5 vrk ennen eräpäivää. Jos esim. valitsee viestiasetukseksi 3 vrk ennen eräpäivää, muistutukset tulevat kaikkina kolmena päivänä. Kun valitset viestit tulemaan useampana peräkkäisenä päivänä, niin varmistat, että saat häiriötilanteen sattuessa edes jonkun viesteistä.

Muista valita eräpäivämuistutuksissa myös kohta sähköposti, joka on Ei muistutuksia -valinnan alla.

Voit tehdä asetuksia itse verkkokirjastossa Omat tiedot -sivulla tai pyytää kirjastoa tekemään ne.

Huomaa! Onhan kirjastokorttisi yhteystiedoissa sähköpostiosoitteesi? Järjestelmä ei tarkista onko tiedoissasi sähköpostiosoite, vaan hyväksyy kaikki tekemäsi viestiasetukset ja kun kirjaudut uudelleen sisään, on viestiasetukset palautuneet alkuasetuksiin.

Tarkista sähköpostisi

Eräpäivämuistutukset lähetetään kirjastokortin yhteystiedoissa olevaan sähköpostiisi, jonka löydät Omat tiedot -sivulla kohdassa Kirjastonkortin yhteystiedot.

Huom! Omat tiedot -sivulla on kaksi kohtaa sähköpostille, joten tarkista, että juuri se sähköpostiosoite on kirjastokortin yhteystiedoissa, johon eräpäivämuistutukset haluat.

Lisäpalvelu

Eräpäivämuistutus on lisäpalvelu, joka helpottaa asiakkaan lainojen hallintaa. Kirjasto ei ole vastuussa asiakkaille lähettämiensä eräpäivämuistutusten perillemenosta. Asiakas on itse vastuussa kertyneistä myöhästymismaksuista.

Eikö eräpäivämuistutuksia tule?

Katso UKK - Miksi en saa eräpäivämuistutuksia?

28.6.2018

Hakuohjeita

Katso lisää ohjeita teosten hakuun Hakuohjeet-sivulta.

E-aineistojen ohjeet