Nuoret - urheilu ja liikunta

1-9 / 9

Vuoden 2018 nuorten tietokirjojen 6 huippua

Vuoden 2018 nuorten tietokirjat olivat raikkaita, ajankohtaisia ja täynnä kasvutarinoita. Aivan uusia teemoja nuorten tietokirjoissa olivat sukupuolen moninaisuus sekä e-urheilu, sillä näistä aiheista ei ole tullut aikaisemmin tietokirjallisuutta. Kurkkaa viime vuoden Top 6 tietokirjat!

Luotu: 19.2.2019

Top 6 nuorten tietokirjat

Vuonna 2017 ilmestyi monenlaisia nuorten tietokirjoja. Suosittuja teemoja olivat mm. unelmien saavuttaminen ja idolien fanikirjat. Mitkä kirjat olivat kuitenkin niitä kiinnostavimpia? Tutustu Top 6 kirjalistaan!

Luotu: 16.3.2018

Sinun salattu potentiaalisi

Liikunnan aloittamiseen on monta hyvää syytä, joista paras on juuri sinua innostavan lajin löytäminen. Jos maastohiihto saa sinut ihan oikeastikin oksentamaan, ei se tarkoita sitä, että liikunta ei lainkaan sopisi sinulle. Saatat tietämättäsi olla aina ollutkin jalkapalloilija tai frisbeegolffari. Löydä itsesi löytämällä lajisi!

Luotu: 15.3.2017

Talvinen sporttivartti

Talvi on saapunut, vaikka vettä välillä sataakin. Lumen tuoma valoisuus kannustaa ulos reippailemaan ja antaa uutta potkua arjen meininkeihin. Tsekkaa kirjaston tärpit talviurheilun maailmaan!

Luotu: 29.1.2016

Talviurheilua

Talviurheilusta parista muutama tarina.

Luotu: 21.1.2015

Uusi laskukausi on täällä!

Talven tullessa on aika vaihtaa kesän kuumimman menopelin, skeittilaudan, tilalle vähän toisenlainen lauta. Olitpa sitten aloittelija tai jo pidemmän aikaa harrastanut, voit löytää inspiraatiota uuteen kauteen lumilautailusta kertovista oppaista, romaaneista tai elokuvista!

Luotu: 9.8.2013

Nahkakuulan perässä

Onko futis vienyt sydämesi? Ei ollenkaan hullumpi lajivalinta. Kirjastojen hyllyistä löytyy roppakaupalla jalkapalloa käsitteleviä kirjoja.

Luotu: 27.6.2011

Pyörällä päästään

Kirja- ja linkkivinkkejä polkupyöräilystä kiinnostuneille.

Luotu: 30.5.2011

"Sä oot siellä ylhäällä ihan up yours"

Liidellään v-tyylillä aina mäkitornin huipulta monttuun asti ja välillä vähän sivuunkin mäkihypyn sankareiden vanavedessä. Pääosassa itseoikeutetusti Matti Nykänen.

Luotu: 3.3.2011