Suosituksia aiheittain

Nuoret - kädentaidot ja harrastukset

1-10 / 12

3D:n teoriaa ja käytäntöjä

Vinkkejä 3D-mallinnuksen ja -sovellusten oppien ensiaskeleita ottavalle.

Luotu: 15.10.2019

Ruokaisia kirjoja

Ruoka on iloinen asia, joten sitä kannattaa opetella tekemään. Itsetehdyissä suolaisissa ja makeissa maistuu aina raaka-aineiden lisäksi ylpeys ja onnistuminen.

Luotu: 25.4.2017

Lämpöisiä neuleita pakkaseen

Pakkasella on ihanaa kietoutua lämpimiin itsetehtyihin neuleisiin. Ai itsetehtyihin - jos vaan osaisi niin tekisin! Esittelyssä neulekirjoja aloittelijalle ja muutama jo osaavalle.

Luotu: 19.1.2016

Mopo ja kypäräkamera on mopojonnen peruskamaa

Tube on pullollaan huikeita mopovideoita, joilla on satojatuhansia katselukertoja. Mutta mistäpä hankkia tietoa hyvistä kypäräkameroista, virittäytyä muuten vaan mopoiluun tai jopa virittää mopoa? Tässäpä muutama vinkki!

Luotu: 23.9.2015

Kesä maistuu

Kesän vinkeissä lähdetään makumatkalle suussa sulaviin tarinoihin ja poimitaan herkullisimmat reseptit niin kokkaukseen kuin neulomiseenkin. Herkullista kesää!

Luotu: 25.5.2015

Löytyykö tradi*, ratkeaako mysti**

…eli lyhyt opastus geokätköilyn saloihin

Luotu: 2.6.2014

Tuunaa koreimmat kesätamineet!

Menoa luvassa ja ei mitään päällepantavaa? Luo itsellesi mahtava kesälook tuunaamalla!

Luotu: 25.7.2013

Valokuvan sommittelu ja käsittely

Vinkkejä kuvien suunnittelusta, sommittelusta ja tulkinnasta. Lisäksi kuvankäsittely- ja valokuvausoppaita edistyneemmille kuvaajille.

Luotu: 3.4.2013

Valokuvaa digikameralla

Digipokkarit ja -järkkärit objektiiveineen ovat tätä päivää, sillä vain harvat enää kuvaavat filmille. Tässä vinkkejä teoksista, joiden avulla tutustut kamerasi toimintoihin ja pääset valokuvauksessa alkuun ja vähän pidemmällekin.

Luotu: 28.3.2013

D-I-Y eli tee se itse!

Eikö kaupoista löydy juuri sitä sopivaa ja kivaa joululahjaa? Ärsyttääkö kaupallisuus, kertakäyttökulttuurin ylistys ja kaikkialta pursuava, persoonaton roina? Kas tässä ratkaisu pulmaan: tee omat joululahjasi! Se on helppoa. Se on kivaa. Se on jopa virkistävää puuhaa kassajonoissa seisoskelun sijaan. Tässä muutamia  opuksia avuksi ideointiin ja toteutukseen.

Luotu: 30.11.2012
Ensimmäinen sivu   Edellinen sivu   1 2 Seuraava sivu   Viimeinen sivu