Skip to Content
Language Language

Nuoret - etusivu

Nuoret

Kuumaa hiekkaa ja armottomia viidakoita

Koskaan ei tiedä mitä Suomen kesä tuo tullessaan. Välillä hytistään villahousut jalassa ja välillä paistatellaan kuumottavan auringon alla. Tarinoiden avulla pääsee kuitenkin matkaamaan seikkailuihin, joissa meininki on tavalla tai toisella hiostavan hikistä. Verkkokirjaston Nuorten-sivulla vinkataan nyt aavikoille, sademetsiin ja viidakon ytimeen sijoittuvia tarinoita.

Kurkkaa Mitä lainaisin -sivulta kuumat lukusuositukset. Tämän jälkeen tiedät mistä puhutaan, kun joku mainitsee sanan "huba". Tai kenellä legendaarisella sarjakuvahahmolla on viidakon tuhat silmää ja tuhat korvaa? Vinkeistä löytyy myös sademetsiin liittyvä luontodokumentti, joka vie katsojan matkalle maapallon hengittävään ytimeen.

Luonnon armoilla-jutussa esitellään kirjoja, joissa seikkaillaan viidakossa, maailman suurimmassa sademetsässä sekä autiolla saarella. Armoton luonto tarjoaa ympäristön, jossa lukija ei varmasti tylsisty!

Kesäiset terveiset Ystäväkirjaan kirjoittelee tällä kertaa ahkera SPR-vapaaehtoinen Henri Backman. Kaikkien kesäfestarijuhlijoiden kannattaa tsekata Henrin vinkit ja terveiset festareilla selviytymiseen!

Kuukauden kilpailussa skabataan nyt kysymyksillä, jotka liittyvät kaukaisiin kuumiin paikkoihin. Osallistu kilpailuun ja voita palkinto!

Uutuuskirjoja
1-5 of 26
3876324
Author: Vesanen, Raili, kirjoittaja
3892407
Author: Elliott, G. G., kirjoittaja
3889614
Author: Salmi, Ronja, kirjoittaja
3890132
Author: Murphy, Julie, kirjoittaja
Kirjan vuosi 2015 Kirjan vuosi 2015

Kirjan vuosi 2015 logoKirjan vuoden 2015 lukuvinkit löydät nyt kaikki samasta jutusta
Sukella aiheisiin -sivulta.

Ystäväkirjassa Ystäväkirjassa

Miten selvitä kesäfestareilla? Kesäfestareiden ammattilainen Henri antaa vinkkejä Ystäväkirjassa. »

Kuukauden kilpailu

Kuukauden kilpailu

Tiedonhaun harjoituksia

Pirkanmaan lukudiplomi