Kohtaamisia Kohtaamisia


Kyselimme kuulumisia

Sanna Valvanne

Sanna ValvanneKuka sinä olet?
Sanna Maaria Valvanne

Koska kävit viimeksi kirjastossa - ja miksi?
Eilen kävin Tapiolan kirjastossa Espoossa tulostamassa Tampereen Sävel Festivaalin ennakkotapahtuman "100 kuoroa torilla" nuotit, jotta saatoin valmistautua tapahtumaan ja tulla tänään Tampereelle johtamaan harjoitukset :D . Espoon kirjastoissa saa tulostaa ilmaiseksi tietyn määrän ja se on ollut suuri helpotus työssäni!

Kerro lyhyesti aiheesta - Minä ja musiikki?
Apua. Eihän tuosta voi lyhyesti kertoa. Musiikki on elämäni ja rakkauteni. Valtava ilon, inspiraation, voiman ja luovuuden lähteeni. Musiikki värähtelee. Musiikki pysäyttää. Musiikki liikuttaa. Musiikki koskettaa. Musiikki parantaa. Musiikki hellii, lohduttaa, ravistaa, herättää, rauhoittaa, juovuttaa ja virtaa. Musiikki saa minut liikkumaan sisältä ja ulkoa. Ilman sitä en olisi olemassa. Musiikki on rakkaus ja rakkaus on musiikki. Musiikki on sydämen kieli. Se yhdistää meidät syvältä sisimmästä yli ja ali ja ohi ja läpi kaikkien rajojen. Kiitos musiikille elämästäni. Rakastan musiikkia ja olen todella onnekas, että se on myös työni ja elämäntehtäväni. Musiikki. Hiljaisuus. Ilman hiljaisuutta ei ole musiikkia. Kun olen aivan hiljaa itsessäni ja kuuntelen, silloin musiikki herää eloon ja värähtelee kaikkialla. Om.

Mitä musiikkia kuuntelit viimeksi?
Aamulla kuuntelin intialaista Om Namah Shivaya mantran laulua. Ja sitä ennen :D koko yön Popedan Kuumaa kesä - ja Juice Leskisen Musta aurinko nousee -kappaleita :D...arvattavasta tamperelaisesta syystä johtuen :D.

Missä viihdyt parhaiten?
Luonnossa, metsässä, veden äärellä ja vedessä, hiljaisuudessa, maalla, lavalla, lasten seurassa, taivaalla lentokoneessa, rakkaitteni ja kuorojeni luona, musiikissa, tanssiessa, laulaessa, ihmisten kanssa, Italiassa, Espanjassa, Latinalaisessa-Amerikassa, Kanadassa, Taiwanissa, Japanissa, Afrikassa, Intiassa, Uudessa-Seelannissa, Israelissa, Saudi-Arabiassa, Singaporessa, Latviassa, Norjassa, Suomessa, Manhattanilla, nuotiolla, kuutamolla, ulkona, sisällä, kotona, sylissä, sydämessä, minussa, sinussa, tässä hetkessä, elämässä, läsnä.

Missä olet hyvä?
Innostumisessa, avoiuudessa, vapautuneena lavalla olemisessa, valvomisessa, musiikin ilmaisussa vapaasti liikkein, hepuloimisessa, hölmöilyssä, mahdollisuuksien näkemisessä, keinojen ja ideoiden keksimisessä, rohkeudessa innostua ja kohdata rakkaudella ihmisiä, kulttuureja, maita ja elämää.

Mikä levy kannattaisi ehdottomasti kuunnella?
Beatles: esim. Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band, Rajaton: vaikka Best of Rajaton 1999 - 2009, Vesterinen Yhtyeineen: esim. uusin Kirottu yksinäisyys, Alanis Morissette: The Collection, Tori Amos: esim. Under the Pink, A. R. Rahman: esim. Lagaan elokuvan musiikki

Haluatko sanoa vielä jotakin?
Jokaisen oma ääni on ainutlaatuinen lahja! Laulakaa ja loistakaa ihmiset rohkeasti koko sydämestänne! Olette kauniita ja ihania! Tervetuloa Tampereen Sävel 2017 Festivaalille ja sen ennakkotapahtumiin Tampereelle kokemaan musiikin voimaa ja riemua! RAUHAA&RAKKAUTTA!

Kiitos haastattelusta!

5/2017

Suosittelut

1817438
Kansikuva
Tekijä: Beatles, esittäjä
896002
Kansikuva
Tekijä: Rajaton, esittäjä
3218045
Kansikuva
Tekijä: Amos, Tori, esittäjä
4038198
Kansikuva
Tekijä: Morissette, Alanis, esittäjä

... heiltäkin

1-10 / 92

Ismaila Sané, säveltäjä, pedagogi ja tanssija Lempäälästä

Kuoronjohtaja ja Tampereen Sävelen 2017 taiteellinen johtaja.

Tamperelainen kirjastonhoitaja ja muusikko.

Tamperelainen musiikin ja teatterin sekatyöläinen, joka kävi työkokeilussa Metson musiikki ja lehdet -osastolla.

Tamperelainen sarjakuva- ja kuvataiteilija, joka teki Kirjastolevyn kannet.

Metson musiikkiosaston kirjastonhoitaja

Tamperelainen muusikko, Kirjastolevyn ideoija.

Laulaja-lauluntekijä, kirjoittaja

Laulaja-lauluntekijä-jouhikonsoittaja

Laulaja, lauluntekijä Kielo Kärkkäinen