Suosituksia aiheittain

Hyvinvointi ja liikunta

1-10 / 32

Ihmiskeho

Ihmiskeho on kaikkine monimutkaisine toimintoineen varsinainen luontoäidin taidonnäyte. Joka puolella kehoa on alati käynnissä monenlaisia prosesseja, joista emme ole usein lainkaan tietoisia. Kaikki nämä tapahtumat ovat osa hyvin suunniteltua kokonaisuutta. Ihmiskehon toiminnasta kiinnostuneille on julkaistu useita kiinnostavia tietokirjoja. Tässä niistä muutama.

Luotu: 31.8.2020

Nyt väsyttää

Uudehkoja kirjoja unesta ja unettomuudesta

Luotu: 3.12.2018

Unelmia paremmasta elämästä?

Unelmia ja haaveita on hyvä olla, mutta niiden ei pidä antaa hallita elämää. Sen sijaan niistä pitää löytää voimavara, jonka avulla ei jää laakereille lepäämään, vaan löytää itsensä toteuttamasta asioita, joita ei ehkä kuvitellutkaan – koska unelmillakin on tapana muuttua. Seuraavassa esitellään sekä fiktiota että tietokirjoja, joissa käsitellään unelmia eri tavoin.

Luotu: 15.12.2016

Joogan kirjava maailma

Jooga on nykyään hyvin suosittu laji, mutta mitä se oikeastaan on? Jooga voi olla liikuntaa toiselle, mutta voiko se olla jopa uskonto jollekin muulle? Entä mitä on ilmajooga, hathajooga, yin jooga, saunajooga – erilaisia joogia on pilvin pimein.

Luotu: 2.5.2016

Kävelylle keveälle, retkelle raikkaalle

Toukokuusta lähtien Suomen luonnossa on vihreyttä ja vehreyttä yllin kyllin. Tutustutpa sitten luontoon lyhyellä päiväkävelyllä tai pidemmällä vaelluksella, näistä kirjoista saat virikkeitä kesän retkeilykohteiden suunnittelua varten.

Luotu: 21.4.2016

Löydä sisäinen psykopaattisi!

Elokuvissa, TV-sarjoissa ja kirjoissa esiintyy usein psykopaatteja, mutta millaista psykopaatin pään sisällä oikeasti on? Tässä uusia tietokirjoja aiheesta.

Luotu: 9.3.2016

Oletko erityisen herkkä?

Liikututko kauniista musiikista, luonnosta, maalauksesta? Eläydytkö vahvasti toisen ihmisen tunteisiin? Ärsyttävätkö sinua kovat äänet, vahvat hajut tai kirkkaat valot? Tarvitsetko yksinoloa päivittäin? Saatat kuulua erityisherkkiin ihmisiin.

Luotu: 19.2.2016

Hyvinvointia monin keinoin

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ohjaavia kirjoja ilmestyy vuosittain lukuisia. Hyvää oloa tavoitellaan teoksissa kovin erilaisin keinoin, mutta sen peruspilarit ovat silti jotakuinkin samat: ruoka, liikunta, uni ja mielenterveys. Eri alojen ammattilaiset käsittelevät aihetta omaa osaamisaluettaan painottaen joko teoreettisemmin tai käytännönläheisemmin, suoria vinkkejä antaen.

Luotu: 10.8.2015

Kohti hyvinvointia

Terveys, liikunta, ruokavaliot, elämäntaito…

Luotu: 30.7.2015

Valoa!

Valoisat hetket ovat tähän aikaan vuodesta vähissä. Valo ja sen puute voivat vaikuttaa mielialaan, vireyteen ja jaksamiseen.

Luotu: 9.2.2015
Ensimmäinen sivu   Edellinen sivu   1 2 3 4 Seuraava sivu   Viimeinen sivu