Mikä pihapeli?

Ulkona riittää tilaa ja tekemistä etenkin, kun matkassa on mielikuvitusta ja hyvät varusteet. Pelata voit vaikka omassa pihassa, puistossa tai metsässä, yksin tai porukalla. Testaa ovatko nämä pihapelit sinulle tuttuja!

Löydät erilaisia sisä- ja pihapelejä lukuvinkeistä, verkkokirjaston jutusta Leiki ja liiku - verkkovinkkejä ja Leikkipäivä.fi-sivulta.

Vastausaikaa on heinäkuun loppuun. Muistahan täyttää myös nimesi ja osoitteesi, niin mahdollinen voitto löytää oikeaan kotiin. Klikkaa lopuksi lähetä. Kilpailu on tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Vastauksia voidaan käyttää PIKI-verkkokirjaston sivuilla.

Onnea kilpailuun!

Tiedä tai arvaa!

Kilpailujen voittajat

Toukokuun kilpailu

Toukokuussa arvuuteltiin kuka on kenen kaveri eli kenen kaa? Saimme vastauksia 17 ja voittajaksi arvottiin nimimerkki Mokke Akaasta. Palkinnoksi voittaja sai Reuhurinteen Urheilukirjan.

Huhtikuun kilpailu

Huhtikuussa arvuuteltiin kevään merkkejä! Saimme kilpailuun 59 vastausta ja voittajaksi kruunataan nimimerkki kaaaaaaapo Prrrrrooooooo Lempäälästä. Palkinnoksi voittaja saa James Campbellin Hullunhauskat lemmikit-kirjan.

 

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Vastaukset näistä

,Nouseva ,Laskevasti

1-6 / 6
4206607
Tekijä: Maclaine, James, kirjoittaja
906779
Tekijä: Uutela, Venla-Maria
3929371
Tekijä: St. Ive, Ivy, kirjoittaja
4325941
Tekijä: Kangaskortet, Maria, kirjoittaja