Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu


Tunnetko tosielämän sankarit?

Todelliset sankarit ovat niitä, jotka innostavat ja auttavat toisia. Jokaisella voi olla oma sankari ketä ihailee tai sankari voi olla tunnettu esikuva monelle. Sankari voi tehdä tekoja, mitkä auttavat muuttamaan maailmaa ja rohkaisevat muitakin tekemään hyviä tekoja. Testaa tunnetko nämä sankarit ja lue aiheesta lisää lukuvinkeistä!

Vastausaikaa on marraskuun loppuun. Muistahan täyttää myös nimesi ja osoitteesi, niin mahdollinen voitto löytää oikeaan kotiin. Klikkaa lopuksi lähetä. Kilpailu on tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Vastauksia voidaan käyttää PIKI-verkkokirjaston sivuilla.

Onnea kilpailuun!

Tiedä tai arvaa!

Kilpailujen voittajat

Lokakuun kilpailu

Lokakuun kilpailussa tunnistettiin hirvittävän karmeita kauhuhahmoja. Kilpailuun tuli 67 vastausta ja palkinnon voitti nimimerkki VN Sastamalasta. Palkinnoksi voittaja saa Marjatta Levannon kirjan: Pelottelun (ja sen voittamisen) käsikirja.

Syyskuun kilpailu

Syyskuun kilpailun aiheena oli tietotekniikka. Kilpailuun tuli 27 vastausta ja voittaja löytyi Tampereelta nimimerkillä Piituli! Palkinnoksi voittaja saa Sankaritarinoita kaikille-kirjan.

 

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Vastaukset näistä

1-6 / 6