Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu

Kaikenlaisia koneita

Tekniikkaa on joka puolella. Älypuhelimet piippaavat ja koneet ruksuttavat ihmisten apuna tehden sitä sun tätä. Testaa miten hyvin tunnet nämä isot ja pienet tietokoneet ja niihin liittyvät laitteet! Jos et tiedä, kokeile onneasi tai etsi oikeat vastaukset lukuvinkeistä.

Vastausaikaa on syyskuun loppuun. Muistahan täyttää myös nimesi ja osoitteesi, niin mahdollinen voitto löytää oikeaan kotiin. Klikkaa lopuksi lähetä. Kilpailu on tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Vastauksia voidaan käyttää PIKI-verkkokirjaston sivuilla.

Onnea kilpailuun!

Tiedä tai arvaa!
Kenttä on pakollinen.

Kilpailujen voittajat

Elokuun kilpailu

Elokuussa kilpailun aiheena oli metsän kasvit. Kilpailuun saatiin 47 vastausta ja voittaja oli tällä kertaa nimimerkki Frida Tampereelta! Palkinnoksi lähetetään Tittamari Marttisen Lemmikkihotelli-kirja  sekä upea pyyhekumisetti.

 

Kesä- ja heinäkuun kilpailu

Kesä- ja heinäkuussa kilpailun aiheena oli eläinten nukkuminen. Kilpailuun tuli yhteensä 89 vastausta ja voittaja löytyi Tampereelta nimimerkillä RR. Onnekas voittaja saa palkinnoksi Lätkä-Laurin jääkiekkokirjan (tekijät Roope Lipasti ja Harri Oksanen).

 

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Vastaukset näistä

1-6 / 6
4345447
Tekijä: James, Alice, kirjoittaja
3872333
Tekijä: Wainewright, Max, kirjoittaja
3738636
Tekijä: Mäkilä, Elli, kirjoittaja
4325942
Tekijä: Buller, Laura, kirjoittaja
3733553
Tekijä: Farndon, John, kirjoittaja
4206447
Tekijä: Grabham, Tim, kirjoittaja