Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu

Kuka ja kenen perheessä?

Muistelepa, minkälaisista perheistä olet lukenut. Onko kirjassa kerrottu esimerkiksi perheen lapsesta tai vanhemmista? Kenellä on ollut sisaruksia? Onko jonkun perheessä ollut mielenkiintoinen isoisä tai kenties kutkuttavan hauska setä tai täti? Kokeile, keksitkö vastaukset näihin kysymyksiin...

Vastausaikaa on marraskuun loppuun. Muistahan täyttää myös nimesi ja osoitteesi, niin mahdollinen voitto löytää oikeaan kotiin. Klikkaa lopuksi lähetä. Kilpailu on tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Vastauksia voidaan käyttää PIKI-verkkokirjaston sivuilla.

Onnea kilpailuun!

Tiedä tai arvaa!

Kilpailujen voittajat

Syyskuun kilpailu

Syyskuussa selvitettiin kuka teki ilkeyksiä ja kenelle. Vastauksia tuli 13 kappaletta ja palkinto lähtee nimimerkille Jubelius! Voittopotissa on tällä kertaa Alexandra Brackenin kirja "Prinsessa, lurjus ja maalaispoika: tarina elokuvasta Star Wars Uusi toivo" sekä magneettinen kirjanmerkki ja Tampereen kaupunginkirjaston heijastin.

Elokuun kilpailu

Elokuussa kyseltiin lastenmusiikin sanoituksia. Voittoon itsensä riimitteli nimimerkki Herttis! Palkinnoksi Herttis saa Tittamari Marttisen kirjan Lemmikkien hotelli ja upean Kirjatti-heijastimen.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Vastaukset näistä

1-7 / 7
3822876
Tekijä: Eräpuro, Annika, kirjoittaja
3890161
Tekijä: Salmi, Veera, kirjoittaja, kuvittaja
4036857
Tekijä: Clary, Julian, kirjoittaja
3135867
Tekijä: Kanto, Anneli
3979156
Tekijä: Nadin, Joanna, kirjoittaja
3415859
Tekijä: Makkonen, Tarja