Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu


Luontoon jokamiehenoikeudella

Onneksemme Suomessa noudatetaan jokamiehenoikeutta, joka antaa kaikille luvan astua metsään ja hypätä kanoottiin silloinkin, kun ei tiedä kuka alueen omistaa. Retkeillessä täytyy kuitenkin muistaa, mitä saa ja mitä ei saa tehdä jokamiehenoikeudella. Testaa tiedätkö, mikä retkeillessä on sallittua. Sen jälkeen, tervemenoa luontoon!

Vastausaikaa on heinäkuun loppuun. Muistahan täyttää myös nimesi ja osoitteesi, niin mahdollinen voitto löytää oikeaan kotiin. Klikkaa lopuksi lähetä. Kilpailu on tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Vastauksia voidaan käyttää PIKI-verkkokirjaston sivuilla.

Onnea kilpailuun!

Tiedä tai arvaa!
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Kilpailujen voittajat

Toukokuun kilpailu

Toukokuun kilpailussa piti tunnistaa kuvista lintuja. Vastauksia tuli 74 kappaletta ja hyvin linnut tunnistettiin. Onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkiä Satusa Nokialta. Hän saa Lippu.fi-palveluun verkkolahjakortin.

Huhtikuun kilpailu

Huhtikuussa kilpailun aiheena oli työ- ja palveluskoirat. Voittaja oli tällä kertaa nimimerkki Petra5! Palkinnoksi lähetetään Miina ja Manu kirjastossa cd ja kirja.

Maaliskuun kilpailu

Maaliskuussa testattiin tietämystä Suomen matkailukohteista. Voiton vei tällä kertaa nimimerkki Liina! Liina saa palkinnoksi hauskan piirustusoppaan nimeltä Piirustuskoulu.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Vastaukset näistä

1-4 / 4
3193758
Tekijä: Hotakainen, Markus
3205685
Tekijä: Sundsten, Berndt
3537015
Tekijä: Kalliola, Iiris