Suosituksia aiheittain

Lapset: Vuodenkierto

1-10 / 24

Lokoisaa ja leppoista

HÄLYTYS HÄLYTYS! Olemme ajautuneet kesäloman partaalle!

Luotu: 23.5.2019

Pukin matkassa Myrasta Korvatunturille

Miten joulupukki muka liittyy zombeihin, rauhattomiin henkiin ja viemäreissä asuviin alligaattoreihin? Ja kuinka pukki on päätynyt Euroopan ja Aasian rajalta Suomen Lappiin?

Luotu: 30.11.2018

Punaista ja keltaista, syksy on jo ovella!

Hikinen kesä on vaihtumassa syksyn kirpeyteen. Puiden lehdet vaihtavat väriä ja valmistautuvat putoamaan maahan. Pian kadut täyttyvät kahinasta, ja kävelijät pääsevät (tai joutuvat) kahlaamaan lehtikasoissa. Pihoissa haravat heiluvat kiivaaseen tahtiin. Koivunlehtien keltaista, vaahteroiden punaista, maatumisen ruskeaa... Unohtamatta pihlajanmarjojen oranssia!

Luotu: 23.8.2018

Kesäloma: leiki, lepää, lue

Äidin kasvimaalla, raparperin alla, sammakolla koti oli kultainen... Kuka osaa jatkaa laulua eteenpäin? 

Luotu: 16.5.2018

Kevät: kuraa ja koirankakkaa

Kevät! Yleensä se tarkoittaa auringonpaistetta, leskenlehtiä, pajunkissoja, linnunlaulua ja vappupalloja. Mutta ei tällä kertaa. Nyt kevättä lähestytään siitä näkökulmasta, että sulavan lumen alta paljastuu koirankakkakasoja...

Luotu: 20.3.2018

Seikkailujen joulu

Milloin joulusta tulee seikkailu? Silloin ainakin, kun tapahtuu jotakin odottamatonta, kun on oikeanlaista seuraa, jos et tiedä, mitä tuleman pitää. Seikkailun tuntu alkaa kutittaa mahanpohjaa, kun poikkeaa totutuista ja ottaa pienen tai ison askeleen uudelle polulle.

Luotu: 29.11.2017

Tuhansien järvien ja metsien maa

Joko kävit uimassa tänä kesänä? Ehkä kävit, mutta et ollut yksin! Järvet kuhisevat elämää, toimintaa riittää niin pinnalla kuin pinnan alla. Entä millainen on sinun metsäsi?

Luotu: 13.6.2017

Eläimet joulun pyörteissä

Näissä riemastuttavissa jouluelokuvissa seikkailevat niin kissat ja koirat kuin esihistorialliset eläimetkin. Vaan mahtuupa joukkoon yksi pääsiäis...siis joulupupukin!

Luotu: 1.12.2016

Tee lemmikillesi joululahja

Joulu kuuluu kaikille, myös lemmikkieläimille. Tässä on vinkkejä, miten voit tehdä itse omalle lemmikillesi joululahjan – vaikkapa kaulapannan, jouluherkun tai erilaisia virikkeitä. Myös uuden tempun opettaminen omalle lemmikille, hieronta tai vaikkapa kylpyhetki voi olla sekä lemmikille että sen omistajalle hauska lahja. Muista silti, että tärkeintä on lemmikkisi hyvinvointi; herkkuja ei sovi antaa ylen määrin ja se mistä yksi lemmikki nauttii voi olla toiselle kauhistus.

Luotu: 25.11.2016

Joulukirjoja

Joulu tulla jolkottaa ja joulupukki oveen kolkuttaa...

Poimi tästä luettavaa lapselle joulunpyhiksi! Jos olet jo kolunnut läpi kaikki mahdolliset ja mahdottomat joulukirjat niin nyt on oivat tilaisuus tarttua johonkin uuteen. Nämä kaikki kirjat ovat nimittäin ilmestyneet tänä vuonna, eli jos ne kuulostavat korvaasi tutulta, olet kenties jo ottanut varaslähdön jouluun ;)

Luotu: 1.12.2015
Ensimmäinen sivu   Edellinen sivu   1 2 3 Seuraava sivu   Viimeinen sivu