Suosituksia aiheittain

Lapset: Luonto ja avaruus

1-10 / 23

Ilmastotalkoot

Viime aikoina olen ajatellut ilmastonmuutosta tavallista enemmän. Mitä se oikeasti on ja miten voisin vaikuttaa itse ilmastonmuutoksen hidastamiseen? Tiedän, että osaan kierrättää oikein, enkä roskaa mutta mitä muuta minun pitäisi ottaa huomioon? Voinko nauttia huoletta lämpimästä suihkusta ja pitäisikö pidemmät matkat kulkea bussilla henkilöauton sijaan?

Luotu: 11.3.2020

Mennäänkö metsään

Elokuussa lähdetään metsään tutkimaan luontoa, haistelemaan ja maistelemaan. Seurataan uteliaan muurahaisen elämää, tutustutaan puiden rakenteeseen, lähdetään sienestämään ja seikkaillaan Ellan ja kavereiden kanssa.

Luotu: 18.7.2019

"Mutta kun mä haluuuuuuun!"

Kaikkea kivaa, paljon, halvalla, tavaraa jos jonkinlaista. Läheskään kaikkea ei tarvita, mutta halutaan. Koska kaverillakin on. Tai kaikilla! Syntymäpäivä- ja joululahjoissa tärkeämpää saattaa olla se, että paketteja on paljon, ei se mitä pakettien sisältä paljastuu. Kuulostaako tutulta?

Luotu: 24.4.2019

Kevät: kuraa ja koirankakkaa

Kevät! Yleensä se tarkoittaa auringonpaistetta, leskenlehtiä, pajunkissoja, linnunlaulua ja vappupalloja. Mutta ei tällä kertaa. Nyt kevättä lähestytään siitä näkökulmasta, että sulavan lumen alta paljastuu koirankakkakasoja...

Luotu: 20.3.2018

Tuhansien järvien ja metsien maa

Joko kävit uimassa tänä kesänä? Ehkä kävit, mutta et ollut yksin! Järvet kuhisevat elämää, toimintaa riittää niin pinnalla kuin pinnan alla. Entä millainen on sinun metsäsi?

Luotu: 13.6.2017

Luonnollisesti

Mikä on sinun mielestäsi luontoa? Onko se koskematonta luontoa, niin kuin Seitsemisen kansallispuiston aarniometsä? Vai ajatteletko, niin kuin minä, että kaikki on luontoa, ja että oikeastaan näemme palasen luontoa, kun katsomme peiliin? Oppimalla luonnosta, opimme itsestämme ja maailmasta. Samalla voi kokea olevansa osa maailmankaikkeutta. Aika huikeaa!

Luotu: 23.5.2017

Suunnittele lomamatka!

Esittelyssä Suomen matkakohteita.

Luotu: 21.2.2017

Metsän eläimiä

Syyskuun vinkkien mukana menemme metsään.

Luotu: 24.8.2016

Retkelle luontoon

Elokuun vinkkien mukana lähdemme retkelle luontoon.

Luotu: 28.7.2015

Kevät tuli lumi suli

Kevät on täällä!

Luotu: 26.3.2015
Ensimmäinen sivu   Edellinen sivu   1 2 3 Seuraava sivu   Viimeinen sivu