Suosituksia aiheittain

Lapset: Historia

1-10 / 15

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Haaveiletko hurjista seikkailuista, tutkimusmatkoista, uuden löytämisestä? Tahdotko nähdä, kokea ja oppia uutta? Et ole ainoa!

Luotu: 17.12.2018

Pohjolan sankareita

Muistatko joululaulun, jossa lauletaan tuimista Pohjolan tuulosista? Mutta mikä on Pohjola? Kielikello-lehti tarjoaa useita selityksiä. Pohjolalla voidaan tarkoittaa Pohjoismaita, laajemmin pohjoisia alueita, tietyn maan pohjoista osaa, tai kansantarujen Pohjolaa joka ei ole rajattu maantieteellinen alue. Tässä jutussa se on sekä tarujen maa että Pohjoismaa. 

Luotu: 29.10.2018

Esihistorialliset eläimet seikkailevat tarinoissa

Nyt esittelyssä eri tarinoita seikkailevia esihistoriallisia eläimiä. Dinosaurukset ja mammutit lienevät yleisimmät kirjojen esihistorialliset sankarit. Oletko sinä lukenut kirjaa, jossa seikkailisi jokin muu esihistoriallinen eläin? Käy vinkkaamassa siitä täällä!

Luotu: 4.10.2016

Dinosaurukset

Tutustu muinaisiin hirmuliskoihin eli dinosauruksiin.

Luotu: 27.9.2016

Dinosauruksia kuvakirjoissa

Alle kouluikäiset pojat ovat aivan dinosaurusten lumoissa. Into on huipussaan 5-6-vuotiailla, joista monet ovat käyneet tarkkaan läpi kaikki kirjaston kymmenet dinosaurustietokirjat.

Luotu: 26.9.2016

Esihistoriallisten eläinten matkassa

Lokakuun vinkeissä sukellamme esihistorian ihmeelliseen maailmaan ja tutustumme mitä merkillisimpiin esihistoriallisella ajalla eläneisiin eläimiin.

Luotu: 23.9.2016

Ahoy, ja ankkurit ylös!

Ahoy ja ankkurit ylös! Piki-verkkokirjasto esittelee neljä helppolukuista merirosvokirjasarjaa, joissa seikkailevat merten hurjimmat, hauskimmat ja hirmuisimmat merirosvot. Tutustu Kapteeni Kuulaan miehistöineen, seilaa Piraatti Peten matkassa varastetun aarteen luo, auta Julma Jullea kukistamaan Amiraali Kultakoura ja lähde lomalle Peräkylän piraattien kanssa.

Merirosvohuivit päähän ja lappu silmän päälle kapteenit, seikkailu alkaa!    

Luotu: 6.6.2016

Kiehtovat merirosvot

Vaarallista menoa merirosvojen seurassa  - jännitystä koko kesäksi

Luotu: 31.5.2016

Olympialaiset antiikin ajoista nykypäivään

Tutustu olympialaisiin ja sen historiaan.

Luotu: 30.5.2016

Kultaa, hopeaa, silkkiä ja rahaa

Ohoi, merirosvoja näkyvissä!

Luotu: 27.5.2016
Ensimmäinen sivu   Edellinen sivu   1 2 Seuraava sivu   Viimeinen sivu