Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu


Matkoja ajassa

Aikamatkustus - tuo sci-fistä tuttu, kiehtova mysteeri. Voisiko tulevaisuutta muuttaa palaamalla menneisyyteen? Entä voisiko tulevaisuudesta oppia ja muokata nykyisyyttä sen mukaiseksi? Ihmisen toive hallita aikaa on ikuinen, mutta mahdoton …vai onko?

PIKI-nuorten kuukauden kilpailussa muistellaan syyskuun ajan tunnettuja aikamatkustajia ja matkustusmuotoja. Mitä sinä tunnistat? Osallistu kilpailuun ja voita aikamoinen palkinto! Muista liittää vastaukseesi yhteystietosi lisäksi myös nimimerkkisi ja ikäsi. Vastausaikaa on syyskuun loppuun asti.

Onnea kilpailuun!

Tiedä tai arvaa!
Kenttä on pakollinen.

Kilpailusäännöt

13-20-vuotiaille

Kilpailu on tarkoitettu 13-20 - vuotiaille. Oikeita tietoja ei julkaista - vain nimimerkki, mutta ne tarvitaan mahdollista palkitsemista varten.

Vastauksia saatetaan käyttää PIKI-kirjastojen sivuilla.

Voittajia

Elokuun kilpailun voittaja

Elokuussa esiteltiin erilaisia tapoja lukea ja kuukauden kilpailuun tuli mukavasti vastauksia. Voittajaksi arvoimme tamperelaisen nimerkin seltala. Voittaja saa palkinnoksi Anneli Kannon Uusi päivä -sarjan kirjan Vilma ja Ilari

Teoksen kansikuva

 

Kesä-heinäkuun kilpailun voittaja

Kesällä arvuuttelimme tunnettujen suomalaisten juuria ja kilpailun voittajaksi valikoitui nimimerkki Ellibs Nokialta. Voittajalle lähtee palkinnoksi maahanmuuttajien lapsista kertova Seita Vuorelan Lumi .

 

Teoksen kansikuva

 

 

 

 

 

 

 

Onnea voittajille!

Vinkkejä visaan

1-5 / 5