Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu

Maassa maan tavalla

Houkutteleeko kielimatka tai vaihto-opinnot, vai onko kenties suunnitelmissa luokkaretki ulkomaille? Uusiin kulttuureihin ja maihin tutustuu ehdottomasti parhaiten paikan päällä, mutta kohteisiin kannattaa silti tutustua etukäteen: näin saat valittua kiinnostavimman kohteen (ja vältyt paikan päällä pahimmilta mokilta!). PIKI-nuorten huhtikuun kilpailussa pääset testaamaan tietämystäsi eri maista ja kulttuureista.

Osallistu kilpailuun ja voita maailmanluokan palkinto! Muista liittää vastaukseesi yhteystietosi lisäksi myös nimimerkkisi ja ikäsi. Vastausaikaa on huhtikuun loppuun asti.

Onnea kilpailuun!

Tiedä tai arvaa!
Kenttä on pakollinen.

Kilpailusäännöt

13-20-vuotiaille

Kilpailu on tarkoitettu 13-20 - vuotiaille. Oikeita tietoja ei julkaista - vain nimimerkki, mutta ne tarvitaan mahdollista palkitsemista varten.

Vastauksia saatetaan käyttää PIKI-kirjastojen sivuilla.

Voittajia

Maaliskuun kilpailun voittaja

Maaliskuussa testasimme vastaajien sarjakuvatietämystä ja voitokkaan vastauskupongin pisti tulemaan nimimerkki rivompi-riitta Tampereelta. Palkinnoksi voittajalle lähtee Maria Turtschaninoffin Maresi ja muistikirja.

 

Teoksen kansikuva

 

Helmikuun kilpailun voittaja

Helmikuun visaan tuli mukavasti vastauksia ja kilpailun voittajaa hemmotellaan Finnkinon leffalippupaketilla (leffaliput ja herkut kahdelle). Arpaonni suosi tällä kertaa vuorentaustalaista Isbeä.

 

 

 Onnea voittajille!

Youth novels in English

1-5 / 5
4342647
Kirja:All the lonely people:2019
Tekijä: Owen, David, kirjoittaja
4171222
Kirja:Begone the Raggedy Witches:2018
Tekijä: Kiernan, Celine, kirjoittaja
4342650
Kirja:The darkdeep:2019
Tekijä: Condie, Allyson Braithwaite, kirjoittaja
4359494
Kirja:Five feet apart:2019
Tekijä: Lippincott, Rachael, kirjoittaja
4340486
Kirja:Outside:2019
Tekijä: Juckes, Sarah Ann, kirjoittaja