Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu


Kun printti ei innosta

Lukeminen ei aina nappaa, eikä se kaikilta syystä tai toisesta luonnistu. Erilaisia lukemisesteitä on lukuisia, eivätkä ne yleensä ole näkyvissä. Lukihäiriö.fi -sivuston mukaan 6-10 prosenttia aikuisväestöstä kärsii jonkinasteisesta lukemishankaluudesta. Mutta onneksi on vaihtoehtoja sukeltaa tarinan maailmaan!

Ota selvää (kirjastosta tai verkkokirjastosta), osallistu ja voita selkeästi huippu palkinto! Vastausaikaa on elokuun loppuun saakka. Muista liittää vastaukseesi mukaan yhteystietosi, nimimerkkisi ja ikäsi.

Onnea kilpailuun!

Tutustu myös

Celia-kirjasto
Selkokeskus
Lukihäiriö.fi

Tiedä tai arvaa!
Kenttä on pakollinen.

Kilpailusäännöt

13-20-vuotiaille

Kilpailu on tarkoitettu 13-20 - vuotiaille. Oikeita tietoja ei julkaista - vain nimimerkki, mutta ne tarvitaan mahdollista palkitsemista varten.

Vastauksia saatetaan käyttää PIKI-kirjastojen sivuilla.

Voittajia

Kesä-heinäkuun kilpailun voittaja

Kesällä arvuuttelimme tunnettujen suomalaisten juuria ja kilpailun voittajaksi valikoitui nimimerkki Ellibs Nokialta. Voittajalle lähtee palkinnoksi maahanmuuttajien lapsista kertova Seita Vuorelan Lumi .

 

Teoksen kansikuva

 

Toukokuun kilpailun voittaja

Toukokuussa testasimme tietouttanne seksi saralta. Aihe tuntui kiinnostavan kovasti ja vastanneiden joukosta voittajaksi arvoimme tamperelaisen nimimerkin Spank_Daddy. Palkinnoksi voittaja saa uunituoreen sci-fi -jännärin, I. I. Davidsonin The ghost network.

 

Teoksen kansikuva

 

 

 

 

Onnea voittajille!

Äänikirjoja puhelimeen Äänikirjoja puhelimeen

Kiinnostaako äänikirjat, mutta kotoa ei löydy cd-soitinta? Löytyykö lukuhaluja, muttei aikaa? Kärsitkö nukahtamisvaikeuksista? Kokeile e-äänikirjaa!

Käyttö on simppeliä: lataa laitteeseen sovelluskaupasta Ellibs-niminen sovellus, näpyttele kirjastokorttisi numero, salasana ja voimassaoleva sähköpostiosoite, etsi kiinnostava teos ja pistä kuunnellen (tai varaillen).

Lisäinfoa e-äänikirjat-sivulta

Nuorten e-äänikirjoja

1-6 / 6
4468757
E-äänikirja:Auringon pimeä puoli:2019
Tekijä: Rasi-Koskinen, Marisha, kirjoittaja
4446082
E-äänikirja:Kotitekoisen poikabändin vaiheet:2019
Tekijä: Veistinen, Harri, kirjoittaja
4173411
E-äänikirja:Loukkupoika:2018
Tekijä: Wasiljeff, Nonna, kirjoittaja
4352835
E-äänikirja:Minä, Simon, Homo Sapiens:2018
Tekijä: Albertalli, Becky, kirjoittaja
4211718
E-äänikirja:Syvyyksissä:2017
Tekijä: Sten, Camilla, kirjoittaja