Hyppää sisältöön

Kuuntele ja katso musiikkia verkossa

E-musiikki

Tallenna

Rockway - soittamisen ja laulamisen verkkokursseja

 

Rockway on soittamisen ja laulamisen videokursseja sisältävä suomenkielinen verkkopalvelu. Valittavissa on 20 eritasoista kurssia aloittelijoista edistyneisiin. Kustakin kurssista on hankittu yksi lisenssi eli yksi lainausoikeus.

Käytössä on myös metronomi ja viritin sekä mahdollisuus äänittää omaa harjoittelua. Kurssien opettajat ovat kotimaisia huippunimiä. Kurssien tarkemman sisällön näet palvelussa.

Videokursseja on tarjolla seuraavista aihepiireistä: kitara, basso, rummut, koskettimet, ukulele, cajón ja laulu.

Rockway-verkkokursseja voi käyttää kaikilla yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Kursseja voi katsoa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, mutta välineet (metronomi, viritin ja äänitä itsesi) toimivat ainoastaan tietokoneella. Verkkoyhteyden tulee olla yli 2 mb/s, jotta videot toimivat sujuvasti.  

Lainaaminen ja varaaminen

Kurssien laina-aika on 14 vuorokautta. Jos haluamasi kurssi on jo lainassa, voit varata sen.

Jos kurssi on vapaa, voit lainata sen painamalla "Lainaa"-painiketta. Ensimmäisellä lainaus- tai varauskerralla sinua pyydetään antamaan yhteystietosi. Kurssin laina-aika on 14 vuorokautta. Jos kurssi on jo lainassa, voit varata sen Liity jonoon -painikkeesta. Lainasi näkyvät vain Rockway-palvelussa, eivät verkkokirjastossa omissa lainoissasi.

Jos et tarvitse kurssia koko laina-aikaa, palautathan sen, jotta muut kiinnostuneet saavat aineiston nopeammin käyttöönsä.

Rockway on käytössä Akaan, Mänttä-Vilppulan, Oriveden, Pirkkalan, Pälkäneen, Sastamalan, Tampereen, Virtain ja Ylöjärven kirjastokorteilla.

Palveluun »


Kieli Kieli

Kuuntele musiikkia Naxos-palveluissa

PIKI-kirjastot tarjoavat mahdollisuuden kuunnella musiikkia tai katsella musiikkaiheisia videoita Naxoksen musiikkipalveluiden kautta. Kirjautua voit PIKI-kirjastokortilla.

Kirjaudu suoraan: Naxos Music Library »

Kirjaudu suoraan: Naxos Jazz Library »

Kirjaudu suoraan: Naxos Videolibrary »

Kirjaudu suoraan: Naxos World Music Library »

Palveluiden yhtäaikaisten käyttäjien määrä on rajattu, joten muistathan myös kirjautua ulos palvelusta.

Lisää tietoa Naxos-palveluista Lisää tietoa Naxos-palveluista

Naxos Music Library

Kuuntele maksutta taidemusiikkia internetistä.

Naxos Music Library Jazz

Kuuntele maksutta jazzia internetistä. Voit kuunnella palvelua myös mobiililaitteellasi.

Naxos Video Library

Internetissä toimiva musiikin katselu- ja kuuntelupalvelu.

Naxos -musiikkipalveluun
Naxos Music Library Jazz
Naxos Video Library
Naxos Music Library World

Naxos älypuhelimiin Naxos älypuhelimiin

Kuva: Lataa Naxos puhelimeesi

iPhonelle ja Android-laitteille on ladattavissa NML-sovellus, jonka kautta voit kuunnella Naxos Music Librarya tai Naxos Jazz Librarya myös mobiilisti. Kirjaudu ensin PIKI-kirjastokorttisi numerolla em. palveluun ja luo ilmainen student/member-playlist -tili. Tällä tunnuksella pääset kirjautumaan puhelimesi sovellukseen. Voit myös käyttää Naxos Music Librarya myös puhelimesi Internet-selaimella.

Konsertteja verkossa

e-concerthouse - klassisen musiikin konsertteja verkossa. Voit pyytää myös nuotteja itsellesi palvelun nuottikirjastosta.

The Opera Platform – Kansallisoopperan ja 14 muun eurooppalaisen oopperatalon esityksiä verkossa maksutta katsottavissa.