Kuvituskuva katselijasta

E-elokuvat

Elokuvia kirjastokortilla

Kirjastokino

Palvelun käyttö

Kirjautumisessa tarvitset PIKI- kirjastokortin numeron sekä siihen liitetyn nelinumeroisen tunnusluvun.

Kirjastokino-palveluun

Elokuvakokoelmasta

Kirjastokinossa on niin koti- kuin ulkomaisiakin elokuvia, lyhytelokuvia, harrastevideoita ja dokumentteja. Tarjontaa on myös lapsille. Elokuvia on helppo hakea tai selailla valmiista kategorioista. Katselu vaatii kirjautumisen.

Elokuvien ikärajoista

Koska Kirjastokinossa on sisältöjä eri ikärajoilla, palvelu tarkistaa asiakkaan iän kirjastojärjestelmästä kirjautumisen yhteydessä. Asiakas voi katsoa palvelussa vain niitä elokuvia, joita hän saa ikänsä puolesta katsoa.

Laitteet ja selaimet

Kirjastokino-palvelu toimii kaikissa uusimmissa selaimissa eri desktop-, mobiili- ja tablet-päätelaitteissa sekä tukee Chromecast / Googlecast -ominaisuutta.

Lisätietoja

Lisätietoa KirjastoKinon sivuilta Usein kysyttyjä kysymyksiä - UKK


Naxos Video Library

Palvelun käyttö

Kirjautuminen PIKI-kirjastokortilla.

Koska palvelussa voi olla samanaikaisesti vain seitsemän käyttäjää, niin muistathan kirjautua ulos palvelusta lopetettuasi käytön. Jos käyttäjien maksimimäärä ylittyy, palveluun ei pääse sisään.

Naxos Video Library - palveluun

Elokuvakokoelmasta

Palvelussa on katsottavissa oopperataltiointeja, teatteriesityksiä (mm. Shakespearen näytelmiä) dokumentteja, baletteja ja konsertteja. Tarjolla on pääasiassa klassista musiikkia ja jonkin verran jazzia.

Elokuvia vapaasti verkossa

Kotimaisia elokuvia Elonet-palvelussa

Palvelun käyttö

Elokuvia voi katsoa kirjautumatta.

Elonet-palveluun

Palvelun sisältö

Elonet-palvelussa on katsottavissa maksutta Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) omistamat pitkät teatterilevityksessä olleet näytelmäelokuvat (n. 225) sekä liki parituhatta muuta filmiä. Suuri osa elokuvista on saatavilla jopa 4K Ultra HD -tarkkuudella.

Tarjolla on Suomen Filmiteollisuuden ja Suomi-Filmin elokuvia, Teuvo Tulion pitkät elokuvat sekä Fenno-Filmin ja National-filmin koko tuotannot.

Näiden lisäksi Elonetissa on tuhansia mainos-, dokumentti- ja lyhytelokuvia sekä muita filmikatkelmia yli sadan vuoden ajalta. Myös kaikki sota-ajan uutiskatsaukset ja Finlandia-katsaukset ovat vapaasti katseltavissa.