Kuva: Tutustu e-aineistoihin

Tallenna

E-aineistot PIKI-kirjastoissa

PIKI-kirjastot ovat hankkineet, yhdessä tai erikseen, erilaisia e-aineistoja, joita voit joko käyttää kirjastojen asiakaskoneilla tai verkossa omalla tietokoneellasi tai mobiililaitteella.

E-kirjat ja e-äänikirjat

E-kirja on digitaalisessa, sähköisessä, muodossa julkaistu kirja, jota voi lukea tai kuunnella joko tietokoneelta tai mobiililaitteilta.

PIKI-kirjastojen e-kirja- ja e-äänikirja -kokoelma on selailtavissa lainattavissa Ellibs-verkkopalvelussa.  E-kirjoja voi hakea kuten muutakin aineistoa myös verkkokirjaston haun avulla. E-äänikirjat eivät toistaiseksi näy verkkokirjaston haussa.
Voidaksesi lainata e-kirjoja tai e-äänikirjoja tarvitset PIKI-kirjastokortin.

PIKI-kirjastokortilla voi käyttää myös Naxos Spoken Word Library - äänikirjapalvelua.

PIKI-kirjastojen e-kirjat  ja e-äänikirjat Ellibs-palvelussa »

Lue lisää e-kirjoista »
Lue lisää e-äänikirjoista »

E-lehdet

PIKI-kirjaston asiakkaana pääset lukemaan kirjastoissa e-lehtiä sekä etsimään lehtiartikkeleita eri aiheista. Lehtitietokannat ovat käytettävissä kirjastojen asiakaskoneilla.
Lue lisää e-lehdistä »

E-musiikki

Naxos Music Library, Naxos Jazz Library, Naxos World Music Library ja Naxos Video Library ovat musiikin online-palveluita, jota voi käyttää maksuttomasti PIKI-kirjastokortilla.

Rockway-verkkokurssit tarjoavat opetusta soitossa ja laulussa.
Lue lisää e-musiikista »

Tietokannat

Katso oman kirjastosi verkkosivuilta tai kysy kirjastostasi tarkempaa tietoa saatavilla olevista tietokannoista. Tietokannat ovat käytettävissä kirjastojen asiakaskoneilla.

PIKI-kirjastojen e-kirjat PIKI-kirjastojen e-kirjat

Kirjautuminen PIKI-kirjastokortilla.

Naxos-musiikkipalvelut Naxos-musiikkipalvelut

Kirjaudu PIKI-kirjastokortilla. Palveluiden yhtäaikaisten käyttäjien määrä on rajattu, joten muistathan kirjautua ulos palvelusta.

Rockway

Soittamisen ja laulamisen verkkokursseja. Käytössä Tampereen, Akaan, Kangasalan, Mänttä-Vilppulan, Oriveden, Pirkkalan, Pälkäneen, Sastamalan, Valkeakosken, Virtain ja Ylöjärven kirjastokorteilla.

Kirjastot.fi Kirjastot.fi

eKirjasto

 Haluatko tutustua muiden kirjastojen e-aineistoihin?

Kansallinen eKirjasto-sivusto tarjoaa mahdollisuuden siihen. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset aineiston hankkineen kirjaston kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin. Myös PIKI-kirjastojen e-kirjat on nähtävissä palvelussa.