Ajankohtaista Ajankohtaista

Takaisin

Verkkokursseja soittajille ja laulajille

Joko Rockway, soittamisen ja laulamisen videokursseja sisältävä suomenkielinen verkkopalvelu, on tuttu?

Rockway - soittamisen ja laulamisen verkkokursseja

Rockway on soittamisen ja laulamisen videokursseja sisältävä suomenkielinen verkkopalvelu. Valittavissa on yli 30 eritasoista kurssia aloittelijoista edistyneisiin.

Käytössä on myös metronomi ja viritin sekä mahdollisuus äänittää omaa harjoittelua. Kurssien opettajat ovat kotimaisia huippunimiä. Kurssien tarkemman sisällön näet palvelussa.

Videokursseja on tarjolla seuraavista aihepiireistä: kitara, basso, rummut, koskettimet, biisinteko, laulu ja ukulele.  Biisintekijöille on kursseja säveltämisen, sanoittamisen sekä sovittamisen perusteista.

Verkkokirjastosta tiedot kursseista ja niiden kuvaukset löytyvät hakusanalla Rockway.

Rockway-verkkokursseja voi käyttää kaikilla yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Kursseja voi katsoa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, mutta välineet (metronomi, viritin ja äänitä itsesi) toimivat ainoastaan tietokoneella. Verkkoyhteyden tulee olla yli 2 mb/s, jotta videot toimivat sujuvasti.

Lainaaminen ja varaaminen

Rockway on käytössä Tampereen, Akaan, Kangasalan, Mänttä-Vilppulan, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Punkalaitumen, Pälkäneen, Sastamalan, Valkeakosken, Vesilahden, Virtain ja Ylöjärven kirjastokorteilla.

Kurssien laina-aika on 14 vuorokautta. Jos haluamasi kurssi on jo lainassa, voit varata sen.