Ajankohtaista Ajankohtaista

Takaisin

Valkeakosken kaupunginkirjasto muuttaa elokuussa

Muuton vuoksi on suljettu 12.8. - 25.8.2019. Kirjasto avataan uusissa tiloissa 26.8.

Valkeakosken kaupunginkirjasto on muuton vuoksi kiinni  ma 12.8. – su 25.8.2019. Lehtisali on auki muuton aikana ma 12.8. – ke 21.8. välisen ajan vanhassa kirjastossa ma-pe klo 9-16. Lehtisali on kiinni to 22.8. – su 25.8.

Maanantaina 26.8. klo 10 kirjasto avaa ovensa uusissa tiloissa Torikeskuksen toisessa kerroksessa (Hakalantie 1, 37600 Valkeakoski).

Kirjastoauto Walle päivystää

12.8. – 23.8. ma - pe klo 12-18 kirjastoauto Walle päivystää vanhan kirjaston pihassa muuton ajan. Wallessa voi käydä lainaamassa ja palauttamassa aineistoa. Kirjaston sulun aikana tulleet varaukset, joissa noutopaikkana on Valkeakosken pääkirjasto, voi noutaa kirjastoautosta sen päivystysaikoina vanhan kirjaston pihasta.

Kokoelma ja varaaminen

Sulun aikana Valkeakosken kaupunginkirjaston kokoelma näkyy verkkokirjastossa normaalisti ja aineistoon voi tehdä varauksia. Varausten käsittelyssä on kuitenkin viiveitä muuton aikana ja sen jälkeen, eli varaukset eivät saavu noudettaviksi yhtä nopeasti kuin normaalisti. Sulkuaikana Valkeakosken kirjasto ei toimita seutuvarauksia muihin Pirkanmaan kirjastoihin.

Laina-ajat ja uusinta

Muuton vuoksi heinäkuusta lähtien annetaan 4 viikon laina-ajan sijasta pidempi, 8 viikon, laina-aika. Tämä ei koske seutuvarauksia/-lainoja, VIP-lainoja tai 2 viikon lainoja. Sulkuaikanakin lainat voi uusia verkkokirjastossa normaaliin tapaan.

Palautusluukku

Vanhan kirjaston palautusluukkuun voi palauttaa aineistoa ke 21.8. asti, jonka jälkeen palautuksia voi viedä uuden kirjaston palautusluukkuun.  Valkeakosken kaupunginkirjastosta lainattua aineistoa voi palauttaa maksutta myös kaikkiin PIKI-kirjastoihin.

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunginkirjaston kotisivut