Ajankohtaista Ajankohtaista

Takaisin

Uusi versio

Verkkokirjasto on päivitetty uuteen versioon. Verkkokirjaston ylänavigoinnin toimintaa on hieman muutettu, jotta se toimii paremmin isoissa näytöissä.

Unohtunut tunnusluku

Jos olet unohtanut kirjastonkortin nelinumeroisen tunnusluvun, niin voit käyttää palautukseen uutta Unohtunut tunnusluku -toimintoa. Uusi tunnusluku lähetetään sähköpostiisi, joka on merkitty Omat tiedot -sivulla Kirjastokortin yhteystiedot -kohdassa aktiiviseksi sähköpostiksi.  Jos sinulla ei ole yhteystiedoissasi sähköpostiosoitetta, niin tunnusluvun vaihto ei onnistu verkossa. Tarkista sähköpostiosoitteesi nyt!

Teosten poisto Oma hyllystä

Oma hyllystä pystyy nyt poistamaan 500 ensimmäistä teosta, jotka olet sinne tallentanut. Aikaisemmin rajana oli 100 teosta, mikä täyttyi helposti.

Varausten poisto

Tekemistäsi varauksista pystyy nyt poistamaan 500 ensimmäistä varausta. Aikaisemmin pystyi poistamaan vain 100 ensimmäistä varausta.

Hakutuloksen rajaus

Hakutulos-sivun haun rajaustoiminnot näyttävät uudessa versiossa 10 kappaletta kerrallaan, ja Näytä lisää-linkkiä painamalla saat aina 10 kappaletta lisää.

Kerro kaverille

Voit vinkata muille mielenkiintoisia teoksia Kerro kaverille -toiminnolla. Nyt sähköpostitse lähetettävässä viestissä teoksen nimi toimii linkkinä teoksen saatavuuteen verkkokirjastossa. Aikaisemmin viesteissä linkkinä näkyi teossivun pitkä sivuosoite.