Ajankohtaista Ajankohtaista

Takaisin

Tampereen Tesoman kirjasto suljettu

Tesoman kirjasto on suljettu muuton vuoksi 17.2.2018

Nykyisen Tesoman kirjaston viimeinen aukiolopäivä oli lauantai 17. helmikuuta. Kirjasto avataan uusissa tiloissa Tesoman hyvinvointikeskuksessa 9. huhtikuuta.

Laina-ajat ja varausten nouto

Tulevan sulun vuoksi aineistolle annetaan maanantaista 15.1. alkaen pidemmät laina-ajat. Tesoman kirjastosta 15.1–17.2.2018 lainattujen aineistojen eräpäivät ajoittuvat toukokuun alkupuolelle.

Sulkuaikana saapuvat varaukset siirretään automaattisesti noudettavaksi pääkirjasto Metsosta. Asiakas voi halutessaan muuttaa varauksen noutopaikkaa itse verkkokirjastossa tai ottamalla yhteyttä haluamaansa Tampereen  kaupunginkirjaston kirjastoon.

Tesoman kirjasto on pois verkkokirjaston hakujen toimipaikkarajauksista, saatavuustiedoista ja noutopaikoista ajalla 10.2.-6.4.

Palvelut saman katon alle

Tesoman hyvinvointikeskus avataan huhtikuussa Tesoman keskustaan rakenteilla olevaan liikekeskukseen. Hyvinvointikeskukseen kirjaston kanssa saman katon alle muuttavat muun muassa hammashoitola, lapsiperheiden hyvinvointineuvola, nuorisotilat ja terveysasema.

Hyvinvointikeskus on myös alueen asukkaiden kohtaamispaikka. Sen katutasoon tulee kirjaston lisäksi yhteisökahvila sekä erilaisia tiloja, joissa järjestetään tapahtumia ja joita voi varata esimerkiksi yhdistysten ja harrastusryhmien toimintaa varten.

Tesoman kirjaston aukiolot laajenevat uusiin tiloihin muuton jälkeen.

Aukioloajat  9.4.2018 alkaen:
ma–pe 8–20
la 9–16