Ajankohtaista Ajankohtaista

Takaisin

Sastamalan kaupunginkirjasto ja Punkalaidun

Tietoa Sastamalan ja Punkalaitumen kirjastojen varausmaksuista.

Varausmaksut Sastamalan ja Punkalaitumen kirjastoissa

Sastamalan kaupunki ja Punkalaitumen kunta solmivat tammikuussa 2018 kirjastojen välisen yhteistyösopimuksen. Sen mukaan kirjastoaineistoista ei peritä varausmaksuja silloin kun varaus kohdistuu näiden kirjastojen kokoelmiin ja noudetaan Sastamalan tai Punkalaitumen toimipaikasta. Palvelu on osoittautunut erittäin suosituksi.  Muista PIKI-kunnista tulevasta aineistosta peritään edelleenkin seutuvarausmaksu. Yhteistyösopimus vakiinnutettiin toistaiseksi voimassaolevaksi tammikuussa 2019.

Sastamalan kaupunginkirjaston ja Punkalaitumen kunnankirjaston aineistot näkyvät verkkokirjastossa nyt yhtenä kirjastokokonaisuutena ”Sastamalan kaupunginkirjasto ja Punkalaidun.”

Muutoksella haluttiin parantaa alueella maksuttomasti käytettävissä olevan aineiston näkyvyyttä asiakkaille. Punkalaitumella olevia kokoelmia voi hakea kuten ennenkin, mutta valitsemalla Punkalaitumen kirjaston mainitun kokonaisuuden alta.  

Yhteisestä nimestä huolimatta Sastamalan kaupunginkirjasto ja Punkalaitumen kunnankirjasto jatkavat toimintaansa omien kuntiensa rahoittamina ja organisoimina itsenäisinä yksikköinä.

Lisätietoja

Merja Tuovio (@punkalaidun.fi ) / 0400 506 814 
Sari Sillanpää (@sastamala.fi) / 040 505 6836