Ajankohtaista Ajankohtaista

Takaisin

Sampolan kirjasto suljettu 26.11. - 2.12.

Tampereen Sampolan kirjasto on suljettu 26.11.-2.12.2018 palautus- ja palvelualueremontin vuoksi. Kirjaston tietotori ja makerspace Tekomo ovat avoinna normaalisti.

Lainojen eräpäivät ja palauttaminen

Sampolasta lainatulle aineistolle annetaan pidempi laina-aika niin, että lainat eivät eräänny sulkuviikon aikana. Sampolan palautusluukku on käytössä ja aineiston kuljetukset Sampolan kirjastoon toimivat sulkuviikon aikana normaalisti.

Sampolan kirjaston remontin aikana asiakkaita palvelevat muut Tampereen kaupunginkirjaston kirjastot, joista lähimpänä sijaitsevat pääkirjasto Metso, Nekalan kirjasto ja Koukkuniemen kirjasto. Lainoja voi palauttaa mihin tahansa PIKI-kirjastoon.

Varaukset

Varaukset ovat noudettavissa Sampolan kirjaston tietotorilta palveluaikoina ma-pe 11-20 ja la 11-16. Itsepalveluaikana ma-pe 8-11 ja la 9-11 varaukset eivät ole saatavilla.

Sampolasta noudettaville varauksille annetaan 19.11. alkaen hieman pidempi noutoaika.

Verkkokirjastossa voi muuttaa saapumattoman varauksen noutopaikkaa Varaukseni-sivulla. Jo noudettavissa tai kuljetettavana olevaa varausta ei kuitenkaan voi enää muuttaa.

Sampolan kirjaston palautus- ja palvelualue uudistuu

Remontissa Sampolan kirjaston palvelualue uudistetaan. Kirjastoon saadaan uudet palautus- ja lainausautomaatit sekä asiakaspalvelutiskit. Lisäksi käyttöön otetaan itsepalvelupalautusalue. Myös lehtisalin järjestystä muutetaan Sampolassa niin, että asiakaskoneet keskitetään salin toiselle puolelle ja lehtialue toiselle puolelle.

Sampolan kirjasto avataan remontin jälkeen maanantaina 3.12.2018.

Lue lisää

Tampereen kaupunginkirjaston kotisivuilta.