angle-left Sahalahden kirjasto avataan 2.3.
Kangasalan Sahalahden lähikirjasto avautuu omatoimiaikaan 2.3.2020 klo 7

Kirjastoon aamuseitsemältä joka päivä, myös sunnuntaina? Kangasalla se onnistuu Sahalahden ja Vatialan lähikirjastoissa.

Sahalahden lähikirjasto avautuu maanantaina 2.3. remontin jälkeen. Kirjastoon pääsee nyt sunnuntaista torstaihin klo 7–21 ja perjantaista lauantaihin klo 7–18. Palveluaikojen ulkopuolella ovi avautuu PIKI-kirjastokortilla ja siihen liitetyllä nelinumeroisella tunnusluvulla. Tunnusluvun saa kirjastosta.

Omatoimiaikana kirjastossa voi lukea ja työskennellä, käyttää tietokoneita, noutaa varauksia sekä palauttaa ja lainata aineistoa automaateilla. Henkilökunta on paikalla palveluaikoina. Palveluajat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13–19, tiistaisin ja torstaisin klo 10–15 ja perjantaisin klo 12–15. Huomaa, että palveluaikoihin on tullut pieniä muutoksia.

Vatialan lähikirjastossa on asioitu osittain omatoimisesti jo syksystä 2017 ja kokemukset ovat myönteisiä. Myös Sahalahdella asiakkaat ovat odottaneet uudistusta malttamattomina.

Sahalahden kirjasto on ollut suljettuna kolme viikkoa omatoimiajan käyttöönoton vaatimien muutostöiden vuoksi.

Omatoimikäyttö Kangasalan kirjastoissa