Ajankohtaista Ajankohtaista

Takaisin

Sahalahden kirjasto suljettu 10.2.–1.3.

Kangasalan Sahalahden kirjasto on suljettu 10.2.–1.3. omatoimikäyttöön siirtymisen vuoksi.

Sahalahden lähikirjastosta on tulossa osittain omatoiminen kirjasto maaliskuussa 2020. Kangasalan Vatialan lähikirjasto on toiminut osittain omatoimisesti jo syksystä 2017 ja kokemukset ovat olleet myönteisiä. Pääkirjastossa kaikkina aukiolopäivinä ensimmäinen tunti klo 9–10 on omatoimiaikaa.

Sahalahden omatoimikäyttöä on valmisteltu asentamalla kirjastoon tarpeellista tekniikkaa. Kirjasto pidetään suljettuna kolme viikkoa ajalla 10.2.–1.3.2020 viimeisiä muutostöitä varten.

Kokoelma ja varaukset

Sulun aikana Sahalahden kirjaston kokoelma näkyy verkkokirjastossa ja siihen voi tehdä varauksia. Aineistokuljetukset kulkevat muihin kirjastoihin normaalisti myös sulkuaikana. Jos valitsee verkkokirjastossa varauksen noutopaikaksi Sahalahden kirjaston, niin varaukset tulevat noudettaviksi vasta sulkuajan päätyttyä 2.3.

Avataan 2.3.2020

Sahalahden kirjasto avataan sulun jälkeen maanantaina 2.3. Omatoimiaikana kirjastoon pääsee sisään PIKI-kirjastokortilla ja nelinumeroisella tunnusluvulla. Kirjastossa voi lukea ja työskennellä, käyttää tietokoneita, noutaa varauksia ja palauttaa ja lainata aineistoa automaateilla. Omatoimiaikana kirjastossa ei ole asiakaspalvelua.

Omatoimiaika

  • sunnuntai - torstai klo 7 - 21
  • perjantai - lauantai klo 7 - 18

Palveluajat

  • maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13–19
  • tiistaisin ja torstaisin klo 10–15
  • perjantaisin klo 12–15.

Katso myös

Tiedote Kangasalan kirjasto kotisivuilta