Palvelut tutuiksi

Tutustu PIKI-kirjastojen palveluihin

angle-left Rockway on uudistunut
Rockway-palveluun nyt kaikilla PIKI-korteilla. Lue lisää muista muutoksista.
Kuvituskuva Rockwayn kurssien esittelysivusta

Nyt Rockway on käytössä kaikilla PIKI-korteilla

Kaikki PIKI-kirjastot ovat nyt mukana palvelussa.

Mitä muuta uutta Rockway-palvelussa?

Soittamisen ja laulamisen verkkokursseja sisältävä Rockway-palvelu uudistunut paitsi käyttöliittymältään myös ulkoasultaan ja palveluiltaan.

Muutoksista

• Kansikuvat ovat nyt erilaiset.
  • PIKI-kirjastojen kurssivalikoimassa näkyvät nyt myös kaikki muutkin Rockway-palvelun kurssit, vaikkei niitä olisikaan hankittu kokoelmaan.
  • Ne kurssit, joita ei ole lainattavissa PIKI-kokoelmassa, ovat himmeämpiä kansikuviltaan. Kun vie osoittimen kuvan päälle, näkyy teksti Ei saatavilla kirjastossasi.

Kirjautumatta

• Kirjautumattomat asiakkaat näkevät kursseista myös lyhyet videoesittelyt.

Kirjautuneena

• Kirjautuneena asiakkaat voivat nyt ehdottaa hankittavaksi niitä kursseja, joita ei ole kirjaston kokoelmissa. Kun hiiren vie tälläisen kurssin kuvan päälle, kuvan päällä näkyy Ei saatavissa kirjastossasi. Tästä voi kuitenkin avata kurssiesittelyn, josta pääsee ehdottamaan kurssia kirjaston kokoelmaan.
  • Kirjautuneelle asiakkaalle on myös muuta lisätietoa kursseista: kurssikuvaus, usein kysyttyjä kysymyksien hakumahdollisuus ja kurssiin mahdollisesti liittyvät lisätiedostot
  • Vain kirjautuneena näet yksittäisen kurssin saatavuuden sekä varaustilanteen. Näet myös päivämäärän, jolloin saat kurssin käyttöösi, jos jätät siitä varauksen.

Hyvä tietää

Rockway-verkkokursseja voi käyttää kaikilla yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Kursseja voi katsoa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, mutta välineet (metronomi, viritin ja äänitä itsesi) toimivat ainoastaan tietokoneella. Verkkoyhteyden tulee olla yli 2 mb/s, jotta videot toimivat sujuvasti