Ajankohtaisia asioita PIKIstä ja muualta

angle-left Rockway: kirjautumismuutos
22.2. alkaen käyttäjät lisäävät itselleen salasanan.
Kuvassa Rockwayn kirjautumissivu

Salasanan lisäys 22.2.2021 alkaen

Käyttäjät lisäävät jatkossa itselleen salasanan Rockway-palveluun.

Uudet asiakkaat lisäävät salasanan osana rekisteröitymistä, kun taas jo kertaalleen rekisteröityneiden tulee lisätä salasana seuraavan kirjautumisen yhteydessä.

Salasanasta

Salasanan muoto on 8 merkkiä, sis. vähintään yksi iso kirjain ja vähintään yksi numero.

Jos salasana unohtuu

Kirjautumisikkunassa on ”Unohtuiko salasana?” -nappi. Salasanan nollaaminen tapahtuu painamalla tuota nappia ja syöttämällä kirjastokortin numero, jolloin salasanan nollauslinkki lähtee korttinumerolla löytyvään Rockway-tiliin yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Ongelmatilanteet ratkaisee Rockway-palvelu

Ongelmatilanteissa salasanan nollaamisen yhteydessä otathan yhteyttä tuki@rockway.fi-osoitteeseen. Salasanat eivät tallennu kirjastojärjestelmään, joten kirjastoissa ei salasanaongelmia pystytä ratkaisemaan.