PIKI-päivän 21.9.2017 aiheena vanha kirjallisuus

PIKI-kirjastoissa vietetään PIKI-päivää 21.9.2017 teemalla vanha kirjallisuus. Kirjastoissa järjestetään aiheeseen liittyen erilaisia tapahtumia, aineistoesittelyjä ja vinkkauksia. Tutustu myös verkkokirjaston tarjoamiin suosituksiin.

PIKI-päivä kirjastoissa

PIKI-kirjastoilla on ollut tapana syyskuussa viettää PIKI-päivää. Tällöin esitellään Pirkanmaan kirjastojen toimintaa ja laajoja kokoelmia eri näkökulmista.

Tänä vuonna teemaksi on valittu vanhempi kirjallisuus ja paikallisten kokoelmien aarteet.

PIKI-päivänä kirjastot järjestävät aiheeseen liittyen erilaisia tapahtumia, aineistoesittelyjä ja vinkkauksia.

PIKI-päivä verkkokirjastossa

Monissa kirjastoissa on vanhempaa kirjallisuutta varastoissa sekä erillisiä kotiseutu- ja erikoiskokoelmia paikallishistoriasta ja -kulttuurista kiinnostuneille. Näistä viimeksi mainituista ovat tiedot myös PIKI-verkkokirjastossa.

Verkkokirjastoon on tehty myös juttuja vanhemmasta kirjallisuudesta verkossa sekä Kansalliskirjaston Finna-hakupalvelusta, jonka avulla saa niin museoiden, arkistojen kuin kirjastojen aineistot samaan hakutulokseen.

Näiden avulla kansallisista aarteista kiinnostunut pääsee jo kotisohvalla etsimisen alkuun.

Lisää PIKI-kirjastojen järjestämistä tapahtumista ja opastuksista päivän omalla sivulla »

Tapahtumalistaus päivittyy sivulla sitä mukaa kun saamme tietoja kirjastoista.