Peltolammin kirjasto kiinni muuton ajaksi

Peltolammin kirjasto suljetaan muuton vuoksi 16.12.2019 alkaen. Viimeinen aukiolopäivä nykyisissä tiloissa on 13.12.2019. Kirjasto siirtyy Peltolammin koulun piha-alueelle valmistuvaan väistötilaan, joka avataan tammikuussa 2020. Kirjaston lisäksi uuteen rakennukseen muuttavat koulu, esiopetus, neuvola ja kouluterveydenhuolto sekä Me-talo. Peltolammin koulun nykyiset tilat poistuvat käytöstä sisäilmaongelmien vuoksi.

Palautukset, uusinta ja varaukset

Peltolammin kirjaston muuton aikana asiakkaita palvelevat muut Tampereen kirjastot, ja lainat voi palauttaa mihin tahansa PIKI-kirjastoon. Lainoja voi palauttaa myös Peltolammin vanhan kirjaston palautusluukkuun.

Peltolammin kirjaston kokoelma ei näy PIKI-verkkokirjastossa 13.12. alkaen, eikä Peltolammilla olevaan aineistoon voi tehdä varauksia. Peltolammin kirjastosta lainassa olevaa aineistoa voi uusia verkkokirjastossa normaalisti.

Varaukset, joiden noutopaikaksi on valittu Peltolammin kirjasto, siirtyvät 4.12. alkaen noudettaviksi pääkirjasto Metsoon. Asiakas voi vaihtaa varauksiensa noutopaikan PIKI-verkkokirjaston Varaukseni-sivulla. Seutuvarauksien noutopaikkaa ei kuitenkaan voi jälkikäteen muokata.

Tampereen kaupunginkirjaston kotisivut