Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu


Elävänä luonnossa

Suomen luonto on parhaimmillaan jokaisena neljänä vuodenaikana. Syksyllä ruska värittää lehdet ja sienisesonki on parhaimmillaan, talvella saa nauttia lumesta ja jäästä. Keväällä voi seurata muuttolintujen kotiinpaluuta, kesä hellii lämmöllä ja metsät notkuvat mehukkaista marjoista. Laajojen jokamiehen oikeuksien ansiosta Suomen luontoa voi hyödyntää ainutlaatuisella tavalla. Täysin vaaratonta luonnossa liikkuminen ei kuitenkin ole…

Syyskuun kilpailussa kysymmekin, mitä tule ottaa huomioon luonnossa liikkuessa. Osaatko toimia ongelmatilanteissa ja välttää vaaroja? Miten sinä selviäisit? Testaa tietosi ja voita mahtava palkinto! Vastausaikaa syyskuun loppuun saakka. Muista liittää yhteystietoihisi mukaan myös nimimerkkisi ja ikäsi.

Onnea kilpailuun!

Tiedä tai arvaa
Kenttä on pakollinen.

Kilpailusäännöt

13-20-vuotiaille

Kilpailu on tarkoitettu 13-20 - vuotiaille. Oikeita tietoja ei julkaista - vain nimimerkki, mutta ne tarvitaan mahdollista palkitsemista varten.

Vastauksia saatetaan käyttää PIKI-kirjastojen sivuilla.

Voittajia

Elokuun kilpailun voittaja

Elokuussa mietittiin supersankareiden salaisia identiteettejä. Onni suosi nimimerkkiä Laura N Ylöjärveltä. Palkinnoksi voittajalle lähti Richard Bachin Lokki Joonatan.

Teoksen kansikuva

 

Kesä-heinäkuun kilpailun voittaja

Kesällä arvuuteltiin kuuluisia kulkureittejä ja voittajaksi valikoitui nimimerkki Maruu Tampereelta. Palkinnoksi voittaja saa Minna Eväsoja pokkarin Melkein Geisha.

Teoksen kansikuva

 

 

Onnea voittajille!

Vinkkejä visaan

1-5 / 5
3667756
Kirja:101 erätaitoa : retkeilijän parhaat vinkit:2015
Tekijä: Monsen, Lars, kirjoittaja, valokuvaaja
4035015
Kirja:Eränkävijän kirja:2017
Tekijä: Viitanen Heikki, kirjoittaja
3971394
Kirja:Retkeily ja keräily : jokamiehenoikeuksien käyttöopas:2017
Tekijä: Turunen, Merja, kirjoittaja
4129682
Kirja:Villivihannekset Suomen luonnossa:2018
Tekijä: Rikkinen, Jouko, kirjoittaja, valokuvaaja