Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu

Mitä tänään on ruoaksi?

Ruokaan liittyy paljon tunteita ja muistoja. Erityisesti retkillä ruoka tuntuu maistuvan loistavalle. Eväät pitää olla joka reissuun ja heti kun ollaan liikkeellä, voi eväitä alkaakin jo syödä. Nuotiolla keitetty pannukahvi on paljon parempaa kuin hienoinkaan erikoiskahvi.

Toukokuun kilpailun kysymyksissä kokataan ja maistellaan.

Osallistu kilpailuun ja voita palkinto! Vastausaikaa on toukokuun loppuun asti. Muistathan liittää mukaan myös nimimerkkisi, ikäsi ja yhteystietosi.

Onnea kisaan!

Vastaa ja voita
Kenttä on pakollinen.

Kilpailusäännöt

13-20-vuotiaille

Kilpailu on tarkoitettu 13-20 - vuotiaille. Oikeita tietoja ei julkaista - vain nimimerkki, mutta ne tarvitaan mahdollista palkitsemista varten.

Vastauksia saatetaan käyttää PIKI-kirjastojen sivuilla.

Voittajia

Huhtikuun kilpailun voittaja

Huhtikuun kysymykset olivat omituisia uteluita liikkeellä olosta. Innokkaasti kysymyksiin vastattiin, sillä vastauksia tuli hieman yli neljäkymmentä. Voittajaksi arvottiin Ella-Sofia Ikaalisista. Palkintona tällä kertaa oli Tuija Lehtisen kirja Saimi ja Selma, Prinsessa Armada

Teoksen kansikuva

 

Maaliskuun kilpailun voittaja

Pelikysymykset maaliskuulta tuottivat parisenkymmentä vastausta. Tällä kertaa kilpailun voittaja arvottiin kaikkien vastaajien kesken ja sen saa Yandere Tampereelta. Palkinto tällä kertaa oli leffalippu.

 

Tallenna

Vastaukset näistä

1-5 / 5
3450680
Kirja:Lakritsi:2013
Tekijä: Johansson, Elisabeth
3591392
Kirja:Snackistan : löytöretki Lähi-idän keittiöihin:2014
Tekijä: Butcher, Sally, kirjoittaja
3119133
Kirja:Viisikko aarresaarella:2011:20. p.
Tekijä: Blyton, Enid