Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu


Kuka pääsee pisimmälle?

Tunnetko jonkun ihmisen, joka vetää kaiken överiksi? Normiöverityyppien lisäksi on sitten kaikki ne ihmiset, jotka tarkoituksella tavoittelevat korkeuksia, syvyyksiä tai muita äärimmäisyyksiä. Myös rakennuksista ja koneista suunnitellaan aina vain suurempia tai erikoisempia. Ehkäpä luonto kaikkine kummallisuuksineen kannustaa ihmistäkin pyrkimään kohti suuria saavutuksia?

Tällä kertaa kysymyksissä tavoitellaan siis suurta ja kaukaista. Kesän kilpailussa on vastausaikaa kesä- ja heinäkuu. Osallistu kilpailuun ja voita palkinto! Vastausaikaa on heinäkuun loppuun asti. Muistathan liittää mukaan myös nimimerkkisi, ikäsi ja yhteystietosi.

Onnea kisaan!

Vastaa ja voita
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Kilpailusäännöt

13-20-vuotiaille

Kilpailu on tarkoitettu 13-20 - vuotiaille. Oikeita tietoja ei julkaista - vain nimimerkki, mutta ne tarvitaan mahdollista palkitsemista varten.

Vastauksia saatetaan käyttää PIKI-kirjastojen sivuilla.

Voittajia

Huhtikuun kilpailun voittaja

Huhtikuun kysymykset olivat omituisia uteluita liikkeellä olosta. Innokkaasti kysymyksiin vastattiin, sillä vastauksia tuli hieman yli neljäkymmentä. Voittajaksi arvottiin Ella-Sofia Ikaalisista. Palkintona tällä kertaa oli Tuija Lehtisen kirja Saimi ja Selma, Prinsessa Armada

Teoksen kansikuva

 

Maaliskuun kilpailun voittaja

Pelikysymykset maaliskuulta tuottivat parisenkymmentä vastausta. Tällä kertaa kilpailun voittaja arvottiin kaikkien vastaajien kesken ja sen saa Yandere Tampereelta. Palkinto tällä kertaa oli leffalippu.

 

Tallenna

Vastaukset näistä

1-6 / 6
3910951
Kirja:Insinöörien huimat hankkeet:2016:1. painos.
Tekijä: Aagaard, Jan, kirjoittaja
864112
Kirja:Maailman paras kirja:2009
Tekijä: Payne, Jan
3737602
Kirja:Urheilun ennätyskirja:2015
Tekijä: Radnedge, Keir, kirjoittaja