Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu


Kulttuurit kohtaavat kesällä

Heitä grillille makkaran viereen falafeliä ja taita juhannuslavalla argentiinalaista tangoa, sillä nyt se on täällä - kesä! Tänä kesänä PIKI-nuoret juhlivat kulttuurien kohtaamista, niin suviyössä kuin kotisohvallakin. Monen tunnetun suomalaisen kulttuurivaikuttajan juuret ulottuvat yli pohjolan rajojen. Tiedätkö sinä, mistä?

Testaa tietosi ja voita huikea palkinto! Vastausaikaa on heinäkuun loppuun saakka. Muista liittää yhteystietoihisi mukaan myös nimimerkkisi ja ikäsi.

Onnea kilpailuun!

Tiedä tai arvaa!
Kenttä on pakollinen.

Kilpailusäännöt

13-20-vuotiaille

Kilpailu on tarkoitettu 13-20 - vuotiaille. Oikeita tietoja ei julkaista - vain nimimerkki, mutta ne tarvitaan mahdollista palkitsemista varten.

Vastauksia saatetaan käyttää PIKI-kirjastojen sivuilla.

Voittajia

Toukokuun kilpailun voittaja

Toukokuussa testasimme tietouttanne seksi saralta. Aihe tuntui kiinnostavan kovasti ja vastanneiden joukosta voittajaksi arvoimme tamperelaisen nimimerkin Spank_Daddy. Palkinnoksi voittaja saa uunituoreen sci-fi -jännärin, I. I. Davidsonin The ghost network.

 

Teoksen kansikuva

 

Huhtikuun kilpailun voittaja

Huhtikuussa kyselimme teidän tietämystänne eri maista ja kulttuureista. Vastauksia tuli runsaasti ja voittajaksi valikoitui ylöjärveläinen Tobdu. Palkinnoksi voittajalle lähtee David Walliamsin Pankkirosvon poika.

 

Teoksen kansikuva

 

 

Onnea voittajille!

Tutustu visan tyyppeihin

1-5 / 5
3737731
Kirja:Riisuttu Suomi:2015
Tekijä: Alizad, Arman, kirjoittaja
3979215
Kirja:Ruskeat Tytöt : tunne-esseitä:2017
Tekijä: Hubara, Koko, kirjoittaja
3586873
Kirja:Salil eka salil vika:2014
Tekijä: Musta Barbaari