Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu


Pimeitä tyyppejä

Hyvän ja pahan taistelu on ikiaikainen aihe kaikessa kirjallisuudessa. Taistelua voidaan käydä avaruudessa, fantasiamaailmassa tai ihan vaan päähenkilön omassa päässä. Pahan puolelle luodaan usein monenlaisia hahmoja taruhirviöistä ihmishirviöihin. Pientä valoa pimeyteen tuovat ne tarinat, joissa pahoistakin hahmoista löytyy lopulta pieni pilkahdus hyvää.

Marraskuun kysymyksissä seikkailevat kirjoista ja leffoista tutut pimeät hahmot. Osallistu kilpailuun ja voita palkinto! Vastausaikaa on marraskuun loppuun asti. Muistathan liittää mukaan myös nimimerkkisi, ikäsi ja yhteystietosi.

Onnea kisaan!

Vastaa ja voita
Kenttä on pakollinen.

Kilpailusäännöt

13-20-vuotiaille

Kilpailu on tarkoitettu 13-20 - vuotiaille. Oikeita tietoja ei julkaista - vain nimimerkki, mutta ne tarvitaan mahdollista palkitsemista varten.

Vastauksia saatetaan käyttää PIKI-kirjastojen sivuilla.

Voittajia

Lokakuun kilpailun voittaja

Lokakuun Haaveillaan ammatista -kilpailuun tuli 14 vastausta. Onnetar suosi tällä kertaa Teemua Ylöjärveltä. Teemu sai palkinnoksi kirjan Neropatin päiväkirja. 12 - riemuloma.

Teoksen kansikuva

Syyskuun kilpailun voittaja

Juhlivan syyskuun kilpailun voittajaksi arvottiin Bonsku Sastamalasta. Palkinto oli tällä kertaa kaksi leffalippua Finnkinolle.

Elokuun kilpailun voittaja

Elokuussa jatko-osat olivat kilpailun juju. Voittajaksi valikoitui nimimerkki Lukutoukka. Sastamalaan lähti palkinnoksi Sari Peltoniemen Hämärän renki -kirja.  

Onnea voittajille!

 

Tallenna

Vastaukset näistä

1-5 / 5
867376
Kirja:Coraline:2009
Tekijä: Russell, P. Craig
3752318
Kirja:Harry Potter ja kuoleman varjelukset:2015:[Uusi p.]
Tekijä: Rowling, J. K., kirjoittaja
3343152
Kirja:Kerjäläisprinsessa:2012
Tekijä: Hai, Magdalena
3794601
Kirja:Veljeni, Leijonamieli:2015:[Uusi p.]
Tekijä: Lindgren, Astrid, kirjoittaja