Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu


Valmistaudu juhlimaan!

Syksy pimenee kovaa vauhtia ja tarvitaan piristystä päiviin. Miten olisi pienet tai vähän isommatkin juhlat? Synkeyden keskelle sopii hyvin muualta maailmasta mausteita saaneet bileet. Vinkkejä ja teemaideoita juhliin löytyy joka lähtöön ja mikä estää sekoittamasta vaikka kaikkia mieli-ideoitaan.

Syyskuun kilpailukysymyksissä juhlitaan siis ympäri maailmaa. Osallistu kilpailuun ja voita palkinto! Vastausaikaa on syyskuun loppuun asti. Muistathan liittää mukaan myös nimimerkkisi, ikäsi ja yhteystietosi.

Onnea kisaan!

Vastaa ja voita
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Kilpailusäännöt

13-20-vuotiaille

Kilpailu on tarkoitettu 13-20 - vuotiaille. Oikeita tietoja ei julkaista - vain nimimerkki, mutta ne tarvitaan mahdollista palkitsemista varten.

Vastauksia saatetaan käyttää PIKI-kirjastojen sivuilla.

Voittajia

Elokuun kilpailun voittaja

Elokuussa jatko-osat olivat kilpailun juju. Voittajaksi valikoitui nimimerkki Lukutoukka. Sastamalaan lähti palkinnoksi Sari Peltoniemen Hämärän renki -kirja.  

Teoksen kansikuva

 

Kesä-heinäkuun kilpailun voittaja

Ilmeisesti lomatunnelmissa toukokuun voittaja jäi kokonaan välistä, mutta nyt palataan taas päiväjärjestykseen. Kesän kilpailun voittajaksi arvottiin BaRBaRo Valkeakoskelta. Palkintokirjana oli Ronja Salmen Onks noloo?

 

Tallenna

Vastaukset näistä

1-7 / 7