Suosituksia Suosituksia


Voittajan eväät

Maaliskuussa kirjaston vaatimattomana tavoitteena on tehdä sinusta ylivoimaisen über, paras ja kuuluisin maailmantähti, jonka mielenrauha on tasoa zen. Uskomatonta kyllä, saavuttaaksesi kaiken tämän sinun täytyy vain lukea pari opaskirjaa!

Vältä hajoilua

Teoksen kansikuvaVoidakseen aloittaa matkansa kohti parhautta, on matkalaisen opittava pitämään päänsä kasassa. Jopa villiä elämää viettävät rokkarit tarvitsevat keinoja pysyäkseen edes jotenkin raiteillaan, etteivät he vahingossa vedä koko elämäänsä vessasta alas.

Ihan ensimmäiseksi pitää varmistaa, ettet niin sanotusti ammu itseäsi jalkaan suuren tunnekuohon vallassa. Mitä sä rageet? : #tunteita sikanolosta sairaan siistiin pitää sisällään ohjeita, joilla pääset yli monesta ikävästä tuntemuksesta, kuten jännityksestä, häpeästä, syyllisyydestä ja ihastumisesta.

Toinen perusjuttu on nukkuminen, mutta sekin on niin vaikeaa, että siitä on täytynyt kirjoittaa opaskirja, Paranna untasi. Siinä kerrotaan kaikki tyynyn sielunelämästä ja hyvistä nukkumisasennoista. Voit myös jättää nukkumatta ja päätyä hilseileväksi, täriseväksi zombieksi.

Mielenrauhaa

Teoksen kansikuvaKaaos hallitsee. Rojukasat tukkivat kaapit ja pöydät, eikä korvien välissä tilanne ole paljoa parempi. Säntäilemme kiireellä paikasta toiseen, emmekä osaa keskittyä mihinkään, koskaan. Pienellä vaivannäöllä elämään saa paljon järjestystä ja levollinen mieli synnyttää suuria ajatuksia.

Marie Kondo on japanilainen supertäti, jonka koti, ja samalla koko elämä, on täydellisessä järjestyksessä. Hänen kirjoittamansa KonMari opettaa menetelmän, jota noudattamalla pääset eroon jatkuvasta siivoamisesta ja järjestelystä, jolloin sinulla jää aikaa kohtalosi toteuttamiseen!

Jos haluat täydellisen mielenrauhan, aja itsesi kaljuksi, hanki oranssi kaapu ja osta lentoliput Tiibetiin. Vaihtoehtoisesti voit saavuttaa ihan riittävät keinot hallita stressiä lukemalla Rentoutumisen avaimet. Kirjasta löytyy sopiva rentoutumistekniikka ihan jokaiselle.

Voittoon omana itsenäsi

Teoksen kansikuvaKuka tahansa voi tuottaa sisältöä nettiin, mutta vain harvojen horinat keräävät miljoonia seuraajia ja vielä harvempien miljoonien sponsorisopimuksia. Vasta-alkajakin voi aloittaa maailmanvalloituksen omaksumalla sometähden elkeet suoraan kirjoista.

Youtube on joillekin ehtymätön runsaudensarvi. Suosittu tubettaja Roni Back on kirjoittanut Tubettajan käsikirjan asioista, joiden tajuaminen on ensiarvoisen tärkeää hänen maailmassaan. Näihin kuuluvat videoiden editointi, lakiasioiden tunteminen ja julkisuudesta selviäminen.

Videoiden sijaan maailmaa voi hallita myös kirjoitetuilla sanoilla ja tyylikkäillä valokuvilla. Blog by the book : blogiopas sisältää opastusta blogin perustamisesta, ulkoasusta ja sisällöstä, sekä päästää ääneen 17 suomalaista bloggaria. Etenkin muoti ja lifestyle ovat hyvin edustettuina.

Älyä onnistua

Teoksen kansikuvaSanotaan, että komiat pärjää aina, mutta kylmällä järjellä saanee hyviä tuloksia vähän varmemmin. Kärsivälliset nuoret ovat tulevaisuuden valtiaita, sillä heillä on vielä aikaa opiskella juuri oikeita asioita sekä kerryttää valtava omaisuus vaikka aivan tyhjästä.

Moni menestymisen muoto vaatii terävää päätä. Jos haluat osallistua siirtokunnan perustamiseen Marsiin tai kehittää lentävän auton, on opiskelu sinulle hengittämistäkin tärkeämpää. Kirja Opiskelutaidot tekee sinusta oppimiskoneen, joka tajuaa ja muistaa kaiken lukemansa.

Raha on ihanaa ja tekee kaikesta helpompaa, eikä sikamaisen rikkaaksi tuleminen ole lainkaan tavaton haave. Jotta pääsisit lähemmäksi rahavuorta, olisi eduksi tietää jotain muun muassa velasta ja sijoittamisesta. Koululaisen rahakirja selittää helposti perusasiat, joilla pääset alkuun.

Kirjojen kansia

Kirjoittanut: Sampo Koivula, Vilppulan kirjasto, 3/2018

Jutun teokset

1-8 / 8
3651422
Kirja:KonMari : siivouksen elämänmullistava taika:2015
Tekijä: Kondo, Marie, kirjoittaja
3584251
Kirja:Blog by the book : blogiopas:2014
Tekijä: Toikkanen, Miki, kirjoittaja, valokuvaaja
3976284
Kirja:Paranna untasi:2017
Tekijä: Ahopelto, Jenni, kirjoittaja
4034999
Kirja:Opiskelutaidot : auta koululaista parempiin tuloksiin:2017
Tekijä: Vorderman, Carol, kirjoittaja
4036869
Kirja:Tubettajan [käsikirja]:2017
Tekijä: Back, Roni, kirjoittaja
3979256
Kirja:Mitä sä rageet? : ♯tunteita sikanolosta sairaan siistiin:2017
Tekijä: Jääskinen, Anne-Mari, kirjoittaja

Uusimmat

1-10 / 12

Vuonna 2017 ilmestyi monenlaisia nuorten tietokirjoja. Suosittuja teemoja olivat mm. unelmien saavuttaminen ja idolien fanikirjat. Mitkä kirjat olivat kuitenkin niitä kiinnostavimpia? Tutustu Top 6 kirjalistaan!

Joko olet ehtinyt tutustua näihin hauskoihin, jännittäviin ja liikuttaviin nuortenkirjoihin, jotka ilmestyivät vuonna 2017? Tässä sinulle 12 lukuvinkkiä. Eivätkä tässä ole edes kaikki. Paljon muitakin hyviä kirjoja ilmestyi viime vuonna. Kysy lisää lukuvinkkejä omasta kirjastostasi!

Maaliskuussa kirjaston vaatimattomana tavoitteena on tehdä sinusta ylivoimaisen über, paras ja kuuluisin maailmantähti, jonka mielenrauha on tasoa zen. Uskomatonta kyllä, saavuttaaksesi kaiken tämän sinun täytyy vain lukea pari opaskirjaa!

Harva kaupunki koko maailmassa mittelee edes samassa sarjassa Yhdistyneen kuningaskunnan ja Englannin pääkaupungin Lontoon kanssa. Mitattiinpa menestystä sitten kulttuurilla, tieteellä, turismilla tai varsinkaan taloudella, erottuu Lontoo aina joukosta edukseen. Helmikuussa kirjasto esittelee kourallisen niistä lukemattomista tarinoista, jotka sijoittuvat tähän ihmeelliseen paikkaan.

Jotain pitäisi edes joskus yrittää, jos elämässään mielii saada mitään aikaan. Aloittaminen on vaikeaa, mutta kirjasto auttaa alkuun tarjoamalla tietoa ja tarinoita ihmisistä, jotka ovat jo onnistuneet. Haluamme tulevaisuudessa kokoelmiimme kirjan, joka kertoo sinun menestyksestäsi!

Suomi on omilla jaloillaan seisova kansakunta, joka viettää vuonna 2017 satavuotisjuhlaansa. Juhlan kunniaksi kirjasto esittelee kirjoja, jotka auttavat löytämään suomalaisuuden sinisen langan.

Pimeyttä on montaa erilaista sorttia. Kirkas lamppu karkottaa tavallisen pimeän tehokkaasti, mutta mikä neuvoksi, kun pimeys tunkee pään sisäänkin? Marraskuussa iloitaan siitä, että pimeässä pienikin valonpilkahdus näkyy kauas.

Isolla osalla aikuisista on jokin ammatti, jolla he ansaitsevat elantonsa. Lokakuussa luetaan eri alojen ihmisistä, joiden hommat ehkä haluaisit itsellesi, tai joita voisit edes harkita.

Juhlia on monenlaisia. Toisille arki on juhlaa, kun he pääsevät täysipäiväisesti toteuttamaan itseään valitsemallaan tavalla. Toiset taas pyrkivät unohtamaan arjen bilettämällä villisti aamuun asti. Yhteistä kaikille juhlille on kuitenkin se, että ne voivat iloisesta alustaan huolimatta mennä erittäin pahasti pieleen.

Sairas huumori on ollut lepakon riesana jo vuosikymmenten ajan, mutta silti heidän yhteisen valssinsa tahti ei ole hyytynyt. Miksi Batmanin ja Jokerin välinen suhde on niin kiehtova?