Ajankohtaisia asioita PIKistä ja muualta

angle-left Nekalassa avattiin konttikirjasto 7.9.2020
Nekalan konttikirjasto ulkoapäin

Nekalan konttikirjasto Tampereella

Uusi kirjasto sijaitsee Nekalan koulutalon piha-alueelle. Suomen ensimmäinen konttikirjasto toimii laajoin omatoimiaukioloajoin.

Nekalaan avattiin uusi kirjasto maanantaina 7. syyskuuta. Aiempi, Nekalan koulutalossa toiminut kirjasto suljettiin rakennuksen sisäilmaongelmien vuoksi vuoden 2018 lopussa. Tämän jälkeen alueen kirjastopalveluita on väliaikaisesti paikattu kirjastoautoilla

Ovet auki kirjastokortilla

Nekalan kirjasto toimii omatoimikirjastoperiaatteella. Kirjastoon ovet aukeavat joka päivä kirjastokortilla ja sen nelinumeroisella tunnusluvulla. Kirjastossa ei ole säännöllisesti henkilökuntaa paikalla, vaan asiointi onnistuu lainaus- ja palautusautomaateilla. Kirjastossa voi myös lukea lehtiä, opiskella tai työskennellä sekä käyttää asiakaskonetta ja tulostinta.

Nekalan kirjasto Lounaantie 2 33900 Tampere p. 040 800 7811, kirjasto.nekala@tampere.fi

Omatoimiaukioloajat (7.9. alkaen)

su­–to 7–21 pe–la 7–18

Nekalan kirjaston sivulle

Tutustu kirjastoon virtuaalikierroksella

Nekalan konttikirjaston avauspäivänä 7. syyskuuta klo 17 Tampereen kaupunginkirjasto järjesti kirjaston YouTube-kanavalla virtuaalisen tutustumiskierroksen uuteen kirjastoon.

Kierroksella kirjasto- ja kansalaisopistoyksikön johtaja Pirkko Lindberg, kokoelmapäällikkö Maarit Helén ja kirjastonhoitaja Essi Korpi kertovat konttikirjaston suunnittelusta ja esittelivät uutta kirjastoa.

Seuraa kierrosta suorana tai katso jälkikäteen tallenteena Youtubessa

Lue lisää Tampereen kaupunginkirjaston tiedotteesta