Ajankohtaisia asioita PIKistä ja muualta

angle-left Lempäälän pääkirjasto suljetaan 31.10.
Kirjasto avataan Lempäälä-talossa 2.1.2021
Kuvituskuva Lempäälä talon havainnekuva

Lempäälän kirjasto saa uudet tilat Lempäälä-talossa

Lempäälän pääkirjasto muuttaa loppuvuodesta uusiin tiloihin Lempäälä-talossa, osoitteessa Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä. Nykyisissä tiloissa pääkirjasto palvelee vielä lokakuun ajan. Uusissa tiloissa kirjasto avaa ovensa 2.1.2021.

Hyvä tietää lainoista ja palautuksista

Lokakuun ajan kaikkiin pääkirjastosta lainattuihin aineistoihin VIP-kirjoja lukuunottamatta tulee pitkä laina-aika eräpäivällä 1.2.2021. Pääkirjastosta lainatut aineistot voi palauttaa mihin tahansa PIKI-kirjastoon.

Muut kirjastot palvelevat

Pääkirjaston sulkuaikana Kuljun ja Sääksjärven kirjastot sekä kirjastoauto Walle palvelevat Lempäälässä. Lisäksi pääkirjaston lehtilukutilassa voi lukea lehtiä 4.12. asti rajoitetuin aukioloajoin.

Sulun aikana varausten noutopaikan voi muuttaa haluamakseen PIKI-verkkokirjastosta tai ottamalla yhteyttä kirjastoon.