Kerro vitsi!

Hyvä vitsi naurattaa. Myös tosi huono vitsi voi naurattaa. Vitsissä voidaan leikkiä sanoilla tai kertoa pieni huvittava tarina. Usein toimiva vitsi yllättää tai antaa oivalluksen: aivan! Näinhän se on! Onpas hassua! Keksi oma koululaisvitsi ja kirjoita se alla olevaan tekstikenttään. Löydät mallia ja ideoita vitsikirjoista.

Vastausaikaa on toukokuun loppuun. Muistahan täyttää myös nimesi ja osoitteesi, niin mahdollinen voitto löytää oikeaan kotiin. Klikkaa lopuksi lähetä. Kilpailu on tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Vastauksia voidaan käyttää PIKI-verkkokirjaston sivuilla.

Onnea kilpailuun!

 

Kerro vitsi

Kilpailujen voittajat

Maaliskuun kilpailu

Maaliskuussa kilpailussa piti tunnistaa työkaluja. Kilpailuun tuli vastauksia 39 kappaletta ja voiton vei nimimerkki Työmies Siurosta. Palkinnoksi Työmies saa Autot 2-kuvakirjasarjan Kisatalli-teoksen.

Helmikuun kilpailu

Helmikuussa kilpailun aiheena oli ruoka-reseptit! Vastauksia saimme 33 kappaletta ja voittaja on tällä kertaa nimimerkki Ropsu Tampereelta. Palkinnoksi lähetetään zombi-selviytymiskirja Maailman viimeiset typpit (Max Brallier).

 

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Vitsikirjoja

1-4 / 4
3461443
4783578
Tekijä: Readme, Joachim, kirjoittaja