Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu


Oudot aikuiset

Minkälainen on outo? Joku voi näyttää oudolta, käyttäytyä oudosti tai kuulostaa oudolta.  Aina outo ei itse ajattele olevansa outo, eikä outous ole välttämättä huono piirre. Outo voi olla hauskaa, kiinnostavaa ja jännittävääkin! Testaa tunnetko nämä kirjojen oudot aikuiset...

Vastausaikaa on lokakuun loppuun. Muistahan täyttää myös nimesi ja osoitteesi, niin mahdollinen voitto löytää oikeaan kotiin. Klikkaa lopuksi lähetä. Kilpailu on tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Vastauksia voidaan käyttää PIKI-verkkokirjaston sivuilla.

Onnea kilpailuun!

Tiedä tai arvaa!

Kilpailujen voittajat

Syyskuun kilpailu

Syyskuussa selvitettiin kuka teki ilkeyksiä ja kenelle. Vastauksia tuli 13 kappaletta ja palkinto lähtee nimimerkille Jubelius! Voittopotissa on tällä kertaa Alexandra Brackenin kirja "Prinsessa, lurjus ja maalaispoika: tarina elokuvasta Star Wars Uusi toivo" sekä magneettinen kirjanmerkki ja Tampereen kaupunginkirjaston heijastin.

Elokuun kilpailu

Elokuussa kyseltiin lastenmusiikin sanoituksia. Voittoon itsensä riimitteli nimimerkki Herttis! Palkinnoksi Herttis saa Tittamari Marttisen kirjan Lemmikkien hotelli ja upean Kirjatti-heijastimen.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Vastaukset näistä

1-6 / 6
3796336
Tekijä: Stanton, Andy, kirjoittaja
3485122
3542501
Tekijä: Sihvola, Anita
3538952
Tekijä: Kurenniemi, Marjatta
905663
Tekijä: Gutman, Dan