Kuukauden kilpailu Kuukauden kilpailu

Miten laulu jatkuu?

Testaa tunnetko nämä hauskat laulut ja niiden sanat. Jos et ole kuullut lauluja, mieti mikä vaihtoehdoista sopisi sinusta parhaiten. Laulusta löytyy riimi tai tarina, joten oikean vastauksen voi myös päätellä. Voit myös lainata levyt kirjastosta ja kuuntelemalla löytää oikeat vastaukset.

Vastausaikaa on elokuun loppuun. Muistahan täyttää myös nimesi ja osoitteesi, niin mahdollinen voitto löytää oikeaan kotiin. Klikkaa lopuksi lähetä. Kilpailu on tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Vastauksia voidaan käyttää PIKI-verkkokirjaston sivuilla.

Onnea kilpailuun!

Tiedä tai arvaa!
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Kilpailujen voittajat

Toukokuun kilpailu

Toukokuun kilpailussa piti tunnistaa kuvista lintuja. Vastauksia tuli 74 kappaletta ja hyvin linnut tunnistettiin. Onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkiä Satusa Nokialta. Hän saa Lippu.fi-palveluun verkkolahjakortin.

Huhtikuun kilpailu

Huhtikuussa kilpailun aiheena oli työ- ja palveluskoirat. Voittaja oli tällä kertaa nimimerkki Petra5! Palkinnoksi lähetetään Miina ja Manu kirjastossa cd ja kirja.

Maaliskuun kilpailu

Maaliskuussa testattiin tietämystä Suomen matkailukohteista. Voiton vei tällä kertaa nimimerkki Liina! Liina saa palkinnoksi hauskan piirustusoppaan nimeltä Piirustuskoulu.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Vastaukset näistä

1-7 / 7
3745244
Tekijä: Herra Heinämäen Lato-orkesteri, esittäjä
3970614
Tekijä: Kikattava Kakkiainen, esittäjä
3644935
Tekijä: Hevisaurus, esittäjä
3969650
Tekijä: Ruuskanen, Maija, säveltäjä
4016877
Tekijä: Orffit, esittäjä
3992114
Tekijä: Pomppulinnan Kreivi, esittäjä
3731399
Tekijä: Kähärä, Anna-Mari, säveltäjä