angle-left Koko kansa lukee, jatkoaika 13.4.2020 saakka

Koko kansa lukee kolmea e-kirjaa!

Maaliskuussa, 16. päivä alkaen, on jälleen aika lukea e-kirjaa yhdessä koko ystäväpiirin, luokan tai lukupiirin kanssa. Kirjastot ja kustantajat avaavat yhtaikaisesti luettavaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Koko kansa lukee -kampanjan ajan voit vapaasti viihtyä seuraavien e-kirjojen parissa:

Linkit ovat PIKI-kirjastojen e-kirjakokoelmaan Ellibs-palvelussa.

Kirjat lainattavissa PIKI-kirjastojen Ellibs-kokoelmassa tai ekirjasto.kirjastot.fi -sivustolla

Kampanjakirjat löytyvät 16. maaliskuuta alkaen myös osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi, joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto. E-kirjastosta löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

Kampanjakirjoja voi käyttää myös oman kirjaston sivujen kautta tai Ellibs-sovelluksella (ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta) samaan tapaan kuin avaisi nettisivun tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle.

Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Näin osallistut Koko kansa lukee -kampanjaan

Kirjan lainaamiseen tarvitaan vain paikallisen, oman kirjaston kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite.

Kirjat ovat kaikkien yhtaikaisesti lainattavissa koko kampanjan ajan 16.3.– 13.4.2020.

Kampanjasta

Tietoa Koko kansa lukee -sivustolla