Palvelut tutuiksi

Tutustu PIKI-kirjastojen palveluihin

angle-left Kirjastokinoa kesään
Kuvankaappaus Kirjastokinon sivusta

Kirjastokinoon lisää televisiosarjoja

Kirjastokinossa on taas uusia elokuvia. Valikoimiin on lisätty mm. kotimaisia elokuvia ja dokumentteja, komedioita ja minisarjoja.
 

Scarlet
Emmy-palkittu minisarja jatkaa suoraan siitä, mihin Tuulen viemää loppui.

Bodom
Vuosikymmenen suurimman elokuvahitin, Luokkakokouksen, ohjaaja Taneli Mustonen vie sinut seuraavaksi myyttiselle Bodomjärvelle. Mukaan uskaltautuvat tämän hetken kuumin raptähti Mikael Gabriel, häikäisevästä ensimmäisestä elokuvaroolistaan Jussi-patsaalla palkittu Mimosa Willamo, MM-tason cheerleader ja kotimaisen elokuvataivaan uusi tähti Nelly Hirst-Gee, sekä nuori monilahjakkuus Santeri Helinheimo Mäntylä. Kesäkuussa 1960 syrjäisen Bodomjärven rannalla tapahtui eräs Suomen rikoshistorian järkyttävimmistä murhatapauksista. Neljä nuorta joutui teltassaan järjettömän hyökkäyksen kohteeksi. Tekijää ei ole koskaan saatu kiinni. Puoli vuosisataa myöhemmin neljä nuorta leiriytyy samalle nuotiopaikalle tarkoituksenaan ratkaista lopullisesti murhayön tapahtumat. Yön edetessä paljastuu, etteivät kaikki heistä ole tulleet vain leikkimään. Jokaisen retkeilijän pahin painajainen käy toteen.

The Bromley Boys
Englannin huonoin jalkapallojoukkue 1970-luvulla, Bromley FC, on viimeinen sarjassaan ja on ollut sitä niin kauan kuin kukaan voi muistaa. Mutta nyt on tultava muutos, ja jalkapallojoukkueen uskollisin kannattaja Dave Roberts päättää laatia suunnitelman siitä, miten se tapahtuu. Hän haluaa auttaa rakkaan joukkueensa kohti uusia huippuja.

Sulku (dokumentti)
Suomen ja Viron itsenäistyttyä alkoivat maitten väliset salaiset yhteistyöneuvottelut, joiden tarkoituksena oli sulkea Suomenlahti neuvostoliittolaisilta sota-aluksilta. Sulkusuunnitelmissa oli mukana myös Ruotsin sotilasjohto, joka jäi kuitenkin lopulta taustavoimaksi. Dokumenttielokuvan rungon muodostaa tämän sulun suunnittelu, sotilaallinen varustaminen ja salaiset taisteluharjoitukset maailmansotien välisenä ajanjaksona. Teema kasvaa Suomen ja Viron sotilaallisen yhteistyön kuvaukseksi alkaen valtioitten itsenäistymisestä ja päättyen tähän päivään. Aina Ruotsi ei ole jäänyt pelkäksi taustavoimaksi, vaan esimerkiksi talvisodassa sen apu maallemme oli hyvin huomattava. Myös suomalaisten vapaaehtoisten merkitys Viron vapaussodassa oli merkittävä. Virolaiset vapaaehtoiset, Suomen pojat, antoivat puolestaan oman tärkeän panoksensa Suomen sotaponnisteluille jatkosodan aikana sekä radiotiedustelussa että etulinjassa.

In A Relationship
Noin parikymppiset Owen ja Hallie ovat seurustelleet muutaman vuoden ajan, kun suhde yhtäkkiä katkeaa. Juuri kun he ovat päättäneet pitää tauon, heidän ystävänsä Matt ja Willa alkavat deittailla odottamattoman romanssin seurauksena. Asiat mutkistuvat, kun nämä neljä törmäilevät toisiinsa eri paikoissa hyvin hämmentävän mutta mielenkiintoisen kesän aikana.

Muita viimeksi lisättyjä elokuvia Kirjastokino-palvelussa

Kirjastokinon uutiskirje

Halutessasi voit tilata Kirjastokinon uutiskirjeen (ks. palvelun ylävalikko), jolloin saat omaan sähköpostiisi tietoa uusimmista palveluun lisätyistä elokuvista, sarjoista ja muista sisällöistä.

Palvelun käyttö

Kirjautumisessa tarvitset PIKI- kirjastokortin numeron sekä siihen liitetyn nelinumeroisen tunnusluvun.

Kirjastokino-palveluun

Lisätietoa Kirjastokinosta sekä muista PIKI-kirjastojen e-aineistoista verkkokirjaston sivuilta.