Palvelut tutuiksi

angle-left Uutuuksia Kirjastokinossa

Kirjastokinossa nyt televisiosarjoja

Kirjastokinosta löytyy nyt muun muassa Emmy-palkittu Holocaust - Polttouhrit, kansainvälisiä rikoksia ratkova Crossing Lines sekä rakastettu koheltajakaksikko Pat ja Mat!

 
Dibitassut
 
MTV3- ja MTV3 Juniori kanaviltakin tuttu lasten animaatiosarja, jota tähdittävät hulvattomat koiraystävykset! Dibitassut on lasten kehittämä TV-sarja, jonka luovuuspajoja on pidetty ympäri maailman ja sarja on pokannut useita palkintoja.
   
 
Crossing Lines

 
Intensiivinen rikossarja, jossa seurataan kansainvälisen tuomioistuimen ICC:n tutkimuksia, jonka tiimi koostuu parhaista etsivistä ja ex-rikollisista, jotka yhdessä väsymättä käyvät rikollisten kimppuun välittämättä maiden rajoista.


 
Holocaust - Polttouhrit
 
Emmy-, Golden Globe- ja Peabody-palkittu tarina toivosta epätoivon aikana. Polttouhrit seuraa berliiniläisen juutalaisperhe Weissin edesottamuksia ja kietoo heidän kohtalonsa yhteen saksalaisen Dorfin perheen kanssa, jonka jäsen on korkea-arvoinen natsi-upseeri.
 

Hupsisukot Pat ja Mat
 
Hupsisukot on yksi Euroopan suosituimmista lastenohjelmista! Tavalliset arkiset askareet aiheuttavat kaksikolle usein päänvaivaa, mutta toimeliaat herrat keksivät helposti varsin mielikuvituksellisia ratkaisuja ongelmiinsa. Kaaos ja koheltaminen kuuluvat tietenkin asiaan!

 
Tukka auki
 
Draamakomedia eronneesta Annasta, joka koittaa löytää uutta sisältöä elämälleen. TV-sarjan tuottajana ja ohjaajana toimi Jussi-palkittu Aleksi Bardy. Rooleissa mm.: Miina Maasola, Sari Puumalainen, Lauri Nurkse, Timo Torikka ja Sara Paavolainen.
 

Masi
 
Mort Walkerin sarjakuvista tuttu patalaiska velttoilija, Beetle Bailey eli Masi, on varsinainen nero, kun kyseessä on töiden välttely. Edes kersantti Ärjylän, eli Kessun alituinen vaahtoaminen ei saa vipinää Masin kinttuihin.

 
Mimmien muskari 1
 
Mimmien vauhdikkaassa Muskarissa lauletaan, soitetaan, rytmitellään ja seikkaillaan. Käsikirjoittaja on musiikin varhaiskasvattaja Pauliina Klemetti. Laulut ovat sekoitus Mimmien omia lauluja ja tuttuja lastenlauluklassikoita raikkaina sovituksina. Loistavaa viihdettä energisille lapsille!
 

Return to Eden
 
Paluu Eedeniin on romattinen trilleri, jossa rikas, mutta rakkaudessa onneton Stephanie luulee vihdoin löytäneensä onnensa. Pian kuitenkin selviää, että mies on kiinnostunut enemmän tuoreen vaimonsa parhaasta ystävästä ja on valmis kauhistuttaviin tekoihin, päästäkseen Stephaniesta erooon.

Vastaparit
 
Eero Milonoffin ja Miina Maasolan tähdittämä TV-sarja nuorista ja intohimoisista ihmisistä, joiden arjen heittää päälaelleen traaginen onnettomuus. Kuinka paljon on uhrattava toisen onnen eteen?

Kirjastokinon uutiskirje


Halutessasi voit tilata Kirjastokinon uutiskirjeen (ks. palvelun ylävalikko), jolloin saat omaan sähköpostiisi tietoa uusimmista palveluun lisätyistä elokuvista, sarjoista ja muista sisällöistä.

Palvelun käyttö

Kirjautumisessa tarvitset PIKI- kirjastokortin numeron sekä siihen liitetyn nelinumeroisen tunnusluvun.

Kirjastokino-palveluun

Lisätietoa Kirjastokinosta sekä muista PIKI-kirjastojen e-aineistoista verkkokirjaston sivuilta.