Palvelut tutuiksi

angle-left Kirjastokino-palvelu
Kirjastokino-palveluun voit kirjautua PIKI-kirjastokortilla.

Tietoa Kirjastokinosta

Palvelun käyttö

Vuoden vaihteessa Kirjastokino-palveluun liittyivät loputkin PIKI-kirjastot. Kirjautumisessa tarvitset kirjastokortin numeron sekä siihen liitetyn nelinumeroisen tunnusluvun.

Osoite on www.kirjastokino.fi/fi/

Elokuvakokoelmasta

Kirjastokinossa on niin koti- kuin ulkomaisiakin elokuvia, lyhytelokuvia, harrastevideoita ja dokumentteja. Tarjontaa on myös lapsille.

Elokuvia on helppo hakea tai selailla valmiista kategorioista. Katselu vaatii kirjautumisen.

Elokuvien ikärajoista

Koska Kirjastokinossa on sisältöjä eri ikärajoilla, palvelu tarkistaa asiakkaan iän kirjastojärjestelmästä kirjautumisen yhteydessä. Asiakas voi katsoa palvelussa vain niitä elokuvia, joita hän saa ikänsä puolesta katsoa.

Laitteet ja selaimet

Kirjastokino-palvelu toimii kaikissa uusimmissa selaimissa eri desktop-, mobiili- ja tablet-päätelaitteissa sekä tukee Chromecast / Googlecast -ominaisuutta.

Lue lisää KirjastoKinon sivuilta Usein kysyttyjä kysymyksiä - UKK

PIKI-verkkokirjaston sivu E-elokuvat.