Juupajoen kirjasto uudistuu

Juupajoen kirjasto avataan remontin jälkeen 28.1.2019.

Juupajoen kirjasto on ollut suljettuna remontin vuoksi 3.12.2018 alkaen. Remontti viivästyy hieman kirjastosta riippumattomista syistä. Juupajoen uudistettu pääkirjasto päästäänkin avaamaan asiakkaille vasta 28.1.2019.

Avajaisten tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan tammikuussa. Kirjasto saa uudet hyllyt ja uuden kalustuksen, ja lisäksi sisäpintoja maalataan.

Juupajoen kirjastosta marraskuusta alkaen lainattu aineisto erääntyy vasta 18.1.2019, eikä asiakkaillemme kerry kirjaston sulkuajalta myöhästymismaksuja. Sulun ajan Juupajoen kirjaston kokoelma ei näy PIKI-verkkokirjastossa, eikä kirjastoa voi valita verkkokirjastossa varauksien noutopaikaksi. Ne varaukset, joiden noutopaikaksi on valittu Juupajoen kirjasto, mutta jotka eivät ole saapuneet kirjaston sulkemiseen mennessä, pysyvät edelleen voimassa mutta tulevat noudettaviksi vasta kirjaston jälleen avauduttua. Lainat voi uusia verkkokirjastossa kuten ennenkin.

Kirjaston ollessa suljettu asiakkaat pääsevät lukemaan lehtisaliin tulevia sanoma- ja aikakauslehtiä 5.12.2018 – 28.1.2019 Toivontuvan tiloissa, os. Koskitie 62, 35500 Korkeakoski. Toivontupa palvelee kirjaston asiakkaita arkisin seuraavasti:

ma & ke-pe klo 11 - 13
ti klo 13 - 15

Toivontupa toimii sulun aikana lehtilukusalina, eikä sieltä lainata tai palauteta aineistoa. Juupajoen kirjaston ollessa suljettuna kirjastoasiakkaita palvelevat normaalisti muut PIKI-kirjastot. Lähimmät kirjastot sijaitsevat Orivedellä, Mänttä-Vilppulassa ja Ruovedellä.

Juupajoen kirjasto toivottaa kaikille asiakkailleen hyvää alkanutta vuotta!

Juupajoen kirjaston kotisivut