Juupajoen kirjasto uudistuu

Juupajoen kirjasto suljetaan 3.12.2018 kuuden viikon ajaksi remontin vuoksi.

Juupajoen kirjasto suljetaan remontin vuoksi joulukuun alusta alkaen kuuden viikon ajaksi. Kirjasto saa uudet hyllyt ja uuden kalustuksen, ja lisäksi sisäpintoja maalataan. Kirjasto sulkee ovensa 3.12.2018, ja uudistettu kirjasto avataan taas asiakkaille 14.1.2019. Avajaisten tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan tammikuussa.

Kaikki Juupajoen kirjastosta marraskuussa lainattava aineisto erääntyy vasta 18.1.2019, eikä asiakkaillemme kerry kirjaston sulkuajalta myöhästymismaksuja. Aikavälillä 23.11.2018 – 13.1.2019 Juupajoen kirjaston kokoelma ei näy PIKI-verkkokirjastossa, eikä kirjastoa voi valita verkkokirjastossa varauksien noutopaikaksi. Ne varaukset, joiden noutopaikaksi on valittu Juupajoen kirjasto, mutta jotka eivät ole saapuneet kirjaston sulkemiseen mennessä, pysyvät edelleen voimassa mutta tulevat noudettaviksi vasta kirjaston jälleen avauduttua. Lainat voi uusia verkkokirjastossa kuten ennenkin.

Kirjaston ollessa suljettu asiakkaat pääsevät lukemaan lehtisaliin tulevia sanoma- ja aikakauslehtiä 5.12.2018 – 11.1.2019 Toivontuvan tiloissa, os. Koskitie 62, 35500 Korkeakoski. Toivontupa palvelee kirjaston asiakkaita arkisin seuraavasti:

ma & ke-pe klo 11 - 13
ti klo 13 - 15

Toivontupa toimii sulun aikana lehtilukusalina, eikä sieltä lainata tai palauteta aineistoa. Juupajoen kirjaston ollessa suljettuna kirjastoasiakkaita palvelevat normaalisti muut PIKI-kirjastot. Lähimmät kirjastot sijaitsevat Orivedellä, Mänttä-Vilppulassa ja Ruovedellä.

Juupajoen kirjasto toivottaa kaikille asiakkailleen rauhallista vuodenvaihdetta!

Juupajoen kirjaston kotisivut