Palvelut tutuiksi

Tutustu PIKI-kirjastojen palveluihin

angle-left Uutta Kirjastokinosta pimeneviin iltoihin
Kirjastokinon kuva

Uutta Kirjastokinossa

Tässä muutamia uutuuksia vinkiksi Kirjastokinono uusista sisällöistä.

Tässä muutamia, lisää palvelun sivulla Viimeksi lisätyt


Baby Jane

Katja Gauriloff ohjaa Sofi Oksasen romaaniin pohjautuvana elokuvan Baby Jane. Baby Jane on ohjaaja Katja Gauriloffin ensimmäinen fiktioelokuva ja Sofi Oksasen toinen romaani. Se on kulmikas rakkaustarina, joka ei kaihda näyttää seksuaalisuuden sellaisiakaan puolia, jotka saavat tyydytyksensä vain huomaamattomien postilähetysten kautta Pikkukaupungin tyttö Jonna (Roosa Söderholm) saapuu Helsinkiin suuntanaan opiskelut ja jännitys. Jonna uppoaa viattoman innolla kaupungin sykkeeseen, kunnes eräänä varomattomana yönä hänet yllättää uhkaava tilanne. Pelastajaksi ilmestyy Piki (Maria Ylipää), ihmeellinen nainen, jonka itsevarmuus lumoaa Jonnan. Jonna palvoo pelastajaansa, Piki kietoo köytensä hänen ympärilleen ja kiihkeä rakkaustarina alkaa.
Sallittu yli 12-vuotiaille.

The Great War

Eletään ensimmäisen maailmansodan viimeisiä päiviä. Luutnantti William Rivers johdattaa joukkonsa läpi vihollislinjan paikantaakseen kadonneen joukkueen. Onnistuakseen tehtävässään ja selviytyäkseen ensimmäisen maailmansodan kauhuista, Williamin pitää saada keskenään eri rotuiset miehet puhaltamaan yhteen hiileen ja taistelemaan toistensa puolesta. Rooleissa mm. Bates Wilder (Suljettu saari, Brotherhood), Hiram Murray (General Hospital), Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hellboy), Billy Zane (Titanic, Mustanaamio), Edgar Damatian (Pikku Naisia)
Sallittu yli 16-vuotiaille

Braven

Joe Braven (Jason Momoa) löytää syrjäisestä vuoristomökistään laukun, joka kuuluu hengenvaaralliselle huumejärjestölle. Kun rikolliset saapuvat mökille hakemaan huumeitaan, päättävät he samalla tappaa kaikki siellä olevat silminnäkijät. Mutta Braven ei olekaan mikään aivan tavallinen metsuri ja hän on valmis tekemään kaikkensa tuhotakseen rikollisjärjestön ja suojellakseen perhettään. Alkaa armoton taistelu elämästä ja kuolemasta.
Sallittu yli 16-vuotiaille

Tell It To The Bees

Lääkäri Jean Markham palaa vuosien jälkeen kotikyläänsä pyörittämään isänsä vastaanottoa. Eräänä päivänä vastaanotolle saapuu nuori poika, jonka Jean kutsuu kanssaan puutarhaan katsomaan mehiläisiä. Pojan ja Jeanin ystävyyden myötä, myös pojan äiti, Lydia, tutustuu Jeaniin. Lydia ja Jean huomaavat tuntevansa vetoa toisiinsa, mutta 1950-luvun pikkukulässä tällaiset tunteet on pidettävä piilossa..
Sallittu yli 16-vuotiaille

Victor Young Perez

Köyhä Tunisian juutalainen Victor Perez voitti ensimmäisen ammattilaistason nyrkkeilyottelunsa vain 16-vuotiaana. Kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 1931, nuorukainen kamppaili kärpässarjan maailmanmestaruudesta Ranskan lipun alla. Perez voitti ottelun ja hänestä tuli historian nuorin nyrkkeilyn maailmanmestari. Victorista tuli maailmanlaajuinen sensaatio, jonka elämästä ei puuttunut kauniita naisia ja villejä juhlia. Kesken hurjaksi yltyneen vauhdin Victor löi lakoon natsijohtajan ja päätyi Auschwitziin. Nälkiintynyt ja heikko Victor joutui kohtaamaan kovimman vastustajansa, kun leirin johtaja määräsi hänet ottelemaan kaksi kertaa suurempaa, vahvaa ja taitavaa saksalaisnyrkkeilijää vastaan. Musta savu kohosi krematorioiden piipuista, kun Victor nousi rinkiin taistellakseen kirjaimellisesti elämästä ja kuolemasta..
Sallittu yli 16-vuotiaille

Rambo 4 (Extended Cut)

John Rambo on vetäytynyt piiloon yhteiskunnalta ja elää rauhallista, eristäytynyttä elämää Pohjois-Thaimaan viidakossa. Ryhmä lähetyssaarnaajia tulee tapaamaan Ramboa, toivoen hänen lähtevän oppaaksi ja lähetystoiminta-avustajaksi syvälle vaaralliseen ja väkivaltaiseen Burmaan. Rambo kieltäytyy pyynnöstä, ja lähetyssaarnaajien omin päin tekemä matka kohtaa painajaismaisen lopun. He jäävät sadistisen burmalaisen sotilasjoukon panttivangeiksi, ja Rambon taistelijasielu herää jälleen aseisiin, uuteen veriseen ja armottomaan yhdenmiehen sotaan. Sota on veressäsi - sitä vastaan ei pidä taistella…
Kielletty alle 18-vuotiailta

Seattle's Finest

Sallittu kaikenikäisille
Phil (Jason Biggs) on kunnianhimoinen journalisti. Kun hän saa potkut töistä, hänen eksentrinen kaverinsa Grant (Joel David Moore), joka on työtön musiikkiarvostelija ja kuumaverinen kaveri, pyytää häneltä apua, sillä hän on päättänyt osallistua Seattlen kunnallisvaaleihin. Philistä tulee hänen kampanjapäällikkönsä. Grant on innokas ja hänellä on hyviä ideoita ja Philillä taas on poliittista ymmärrystä ja niin ollen he saavat kokoon ison joukon vapaaehtoisia. Yhdessä he käynnistävän hullun ja hauskan ruohonjuuritason kampanjan, joka vie heidät kiihkeälle matkalle kohti kaupungintaloa.
Sallittu kaikenikäisille

Jäähyväiset ilman kyyneleitä

Ylikonstaapeli Hanhivaara selvittää jälleen hankalan murhatapauksen. Juhannuksenvietto loppuu lyhyeen. Kun naapurimökillä tehdään murha. Hanhivaaran naisystäväkin joutuu vaaraan. Ohjaus ja käsikirjoitus Pentti Kirstilän dekkarin pohjalta Anssi Mänttäri.
Sallittu yli 12-vuotiaille

Distant Harmony: Pavarotti in China

1986 Luciano Pavarotti sai kutsun Pekingiin esiintymään. Palkittu elokuvantekijä DeWitt Sage vangitsi jokaisen hetken Pavarotin unohtumattomasta matkasta, joka sisälsi paljon mahtavia kohtaamisia niin ihmisten kuin kulttuurienkin kesken.
Sallittu kaikenikäisille

Uusi kategoria: Hyvinvointi ja Terveys

Treenivideoita: asahia, hiit- ja tanssitreenejä,venyttelyä ja vinkkejä selän hyvinvointiin.  Tutustu kategorian videoihin