Ajankohtaista Ajankohtaista

Takaisin

Härmälän kirjasto suljettu

Härmälän kirjasto suljettiin peruskorjauksen vuoksi 9.8. alkaen. Kirjasto on tarkoitus avata remontin jälkeen helmikuussa 2020. Avajaisten tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan lähempänä.

Remontissa vuonna 1953 avattu Härmälän kirjasto korjataan talotekniikkaa myöten. Edellinen peruskorjaus on tehty 1980-luvulla. Kirjasto saa myös uuden lehtisalin, lastenosaston ja kalustuksen.

Härmälän kirjaston remontin aikana asiakkaita palvelevat muut Tampereen kirjastot, ja lainat voi palauttaa mihin tahansa PIKI-kirjastoon. Härmälän kirjaston palautusluukku on remontin ajan pois käytöstä. Muun muassa pääkirjasto Metsoon ja Sampolan kirjastoon pääsee Härmälästä helposti bussilla. Myös Pirkkalassa avautuu uusi Nuolialan kirjasto elokuussa.

Kirjastoauton pysäkki Härmälässä

Myös Tampereen kirjastoautot tarjoavat korvaavaa palvelua alueella remontin aikana: kirjastoauto vierailee viikosta 33 alkaen Härmälän koululla tai sen välittömässä läheisyydessä maanantaisin klo 16–16.30. Tämän lisäksi koululaisille järjestetään oma kirjastoautoaika Härmälän koululle joka toinen viikko.

Varaukset

Varaukset, joiden noutopaikaksi on valittu Härmälän kirjasto siirtyvät noudettavaksi Sampolan kirjastoon. Aiemmin tehtyjen varauksien noutopaikan voi itse vaihtaa verkkokirjaston Varaukseni-sivulla muokkaamalla varausta. Seutuvarauksia ei voi muokata.

Kokoelma ja lainojen uusinta

Härmälän kirjaston kokoelma ei näy verkkokirjastossa haun toimipaikkarajauksissa tai teoksen saatavuudessa 9.8. alkaen, eikä Härmälässä olevaan aineistoon voi tehdä varauksia. Härmälän kirjastosta lainassa olevaa aineistoa voi uusia verkkokirjastossa normaalisti.

Lisätietoja

Tampereen kaupunginkirjaston tiedote

Kirjastoautojen aikataulut