E-kirjaston kielikevät 8.5.–31.5.2017

Ellibs ja kielten e-oppimateriaalien kustantaja Lingonet tarjoavat toukokuussa kaikkien kirjastojen asiakkaille mahdollisuuden tutustua kielten verkko-opiskeluun ilmaiseksi. Kampanjaan kuuluu kahdeksan Lingonetin kielikurssia: neljä LingoPix-ohjelmaa, joiden avulla lapset ja vasta-alkajat voivat opetella kielen alkeita innostavasti ja pelimäisesti, ja neljä LingoPro-ohjelmaa, jotka auttavat aikuisia parantamaan työelämän kielitaitoaan.

Kampanjan e-oppimateriaalit löytyvät 8.5.–31.5.2017 PIKI-kirjastojen Ellibs-liittymän etusivulta. Kampanjan aikana lainatut e-oppimateriaalit ovat kirjaston asiakkaiden käytettävissä koko normaalin laina-ajan loppuun.

PIKI-kirjastojen kokoelmaan kirjaudutaan PIKI-kortilla.