E-äänikirjat nyt Ellibsin sovelluksessa

E-äänikirjat on nyt käytettävissä myös Ellibsin sovelluksessa - voit kuunnella ilman verkkoyhteyttä.

PIKI-kirjastojen e-kirjakokoelma on nyt kokonaisuudessaan käytettävissä Ellibs-sovelluksessa. Voit selata sovelluksessa e-kirjakokoelmaa, lainata, varata ja lukea e-kirjoja sekä nyt uutuutena kuunnella e-äänikirjoja.

Sovellukseen kirjaudutaan PIKI-kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Lataa sovellus laitteen omasta sovelluskaupasta tai päivitä vanha versio, niin saat uudet ominaisuudet käyttöösi.

Ellibs-sovelluksen uusia toivottuja ominaisuuksia

• Äänikirjat mukaan sovellukseen: voit kuunnella äänikirjoja sovelluksessa ja ladata e-äänikirjat ja e-kirjat sovelluksen kautta laitteellesi. Lainaaminen ja lataaminen vaativat verkkoyhteyden. Käytössäsi on lisäksi äänikirjojen unikytkin ja voit säätää toiston nopeuden mieleiseksesi.
  • Parannuksia kokoelman käytettävyyteen: Oma Kirjahylly toimii nyt myös ilman verkkoyhteyttä sekä ladattujen äänikirjojen että e-kirjojen osalta.
  • Ilmoitukset: saat halutessasi ilmoituksia varauksista, suosituksista ja uutisista. Ilmoitukset voi tilata sovelluksen Omat asetukset -sivulta.

Katso ohjeita: